Тенденциите на 2022: Стъклена чанта


Тенденциите на 2022: Стъклена чанта
Снимка: Instagram

Страхотната чанта през 2022 трябва да бъде две неща - изработена от стъкло и гарнирана с дяволски рога. Или така поне повеляват тенденциите на новия сезон!

Тенденцията за стъклени чантички достигна до нас с любезното съдействие на френската марка Coperni, която е любима на Хадид, Хейли Бийбър и Риана. Брандът е може би най-известен със своята дамска чанта Swipe – класически текстуриран модел „багета”, за който дизайнерите казват, че е възприемчивост на иконата „плъзнете за отключване“ на iPhone.

Въпросният модел Coperni Swipe стана известен през последната година – тъй като Мади от „Euphoria”, изиграна от Алекса Деми, носеше мини Coperni Swipe. Сега обаче е време да приветстваме новото попълнение в семейството на Swipe – стъклено съкровище със същата форма.

Дизайнерите Бриана Покс и Питър Дюпонт споделиха, че за процеса на издухване на стъклото е използван въздушен маркуч заради дебелината на материала. В оформянето на модела са се включили още бормашина и ножица.

Стъклената чанта технически може да побере един или два малки предмета, но най-вече функционира като бижу - ръчно правено произведение на изкуството. На ревюто на Coperni за есен-зима 2022 Джиджи Хадид разходи по подиума безцветната версия на чантата.

На наградите Грами, две звезди бяха заложили на стъклената чанта Coperni — Doja Cat и Tinashe. Миналата седмица Кайли Дженър направи стъклената чанта фокусна точка на рекламата за новото риалити шоу на Кардашиян. Облечена в бял блейзър и прозрачни панталони, Дженър завърши визията си с прозрачна Coperni. Вътре, разбира се, можеха ясно да видят два гланца на собствения ѝ бранд.

Стъклената чантичка обръща ключовото предназначение на чантите, които изначало крият разхвърляните, но необходими предмети– тампони, ключове, използвани кърпички, смачкани касови бележки. Вместо това Coperni служи като сложна рамка за съдържанието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама