Тенденциите на 2023: Колан с голяма катарама (ВИДЕО)


Тенденциите на 2023: Колан с голяма катарама (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Когато казваме голям колан, нямаме предвид дебелите колани на талията от края на 2000-те и началото на 2010-те, където бихте закопчали гигантски черен или бял еластичен колан върху туниката си с дълги ръкави и тесните дънки, за да подчертаете талията си, макар че с тези бързи модни темпове, и този момент не е далеч. Не, говорим за ниско закопчаните, “каубойски” колани, обикновено изработени с гигантски кръгли катарами, които носихме с бохо поли, имитирайки визиите на Сиена Милър.

Лято 2023: 4 съвета за ниски момичета

С възраждането на големия колан, поляризиращите тенденции от нашата младост официално се завръщат и не съм сигурни как да се чувстваме от този факт.

Разбира се, не трябва да е изненадващо, че големият колан се завръща триумфално, като се има предвид, че всички неща Y2K се завръщат по голям начин (дори Von Dutch шапките). Преди 20 години този така безполезен колан беше опора на цяла една култура - от Бионсе до Хилари Дъф и Шакира носеха своя собствена версия. Съчетавахме ги с потници, широки поли, карго панталони, дънки със супер ниска талия.

@rayacarmona the sun is finally out 🌞 #ootd #summerstyle #summeroutfitinspo #getreadywithme ♬ Step on me by the cardigans - Ghost Official🎧

Коланът има своите корени в кончо коланите, носени от индианците през 1800 година, но отразява подобни тенденции през 60-те, 70-те и 80-те, а еволюцията от 2000 беше най-смелата и ослепителна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама