Уроци по стил от Меган Маркъл


Уроци по стил от Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата Меган Маркъл несъмнено увеличи своята популярност, след като се омъжи за принц Хари. Тя е любимка на зрителите още от сериала "Костюмари", а в момента публичните й изяви привличат още по-голям интерес. Особено защото изпъква с много стилно и елегантно облекло, съобразено със сегашното й положение. Известно списание обаче съобщи, че Меган си е назначила личен стилист, благодарение на който винаги изглежда безупречно. Ето как да бъдете като нея без наличието на такъв:

1. Аксесоари 

Меган никога не се появява без стилна малка чантичка, която да допълва тоалета й. Да заложите на клъч е добра стратегия. Така няма да се изкушавате да носите прекалено много неща със себе си и да рискувате чантата ви да стане твърде тежка.

2. Рокли/поли с дължина под коляното

Повечето й рокли/поли са или до коляното, или под него с лека цепка в задната част. Голяма част от звездите напоследък избягват провокативните къси рокли, които бяха на мода до скоро и Меган не е изключение. Сега се залага повече на стила, отколкото на сексапила.

3. Без прекалено претрупани дрехи

Меган залага на изчистени кройки и материи. Облича се в един цвят, който обикновено е от тъмната гама или в нещо светло, което да я откроява. Никога няма да я видите в прекалено шарени и крещящи дрехи.

4. Каре 

Съпругата на принц Хари често се доверява и на карето. То се откроява и определено изглежда доста елегантно. Този десен ще е на мода през есенно-зимния сезон, така че може да намерите изобилие от дрехи по магазините.

6. Палто-рокля

То стана доста популярно благодарение на Меган Маркъл. Този модел рокля с дължина под коляното и тип потник с дебели презрамки в горната част със сигурност трябва да присъства в гардероба на всяка дама тази есен.

7. Високи обувки 

Обикновено залага на обувки на висок ток в неутрален цвят - черни или бежови, които да не привличат прекалено много внимание.

8. Дискретен грим

Дори на сватбата си Меган Маркъл беше с много семпъл грим, който почти не се забелязваше, но подчертаваше естествената й красота. За разлика от много момичета, тя не обича да се гримира прекалено много. За нея по-важно е кожата й да е здрава и да изглежда добре.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама