Забележително представяне на Giambattista Valli x H&M в Рим


Забележително представяне на Giambattista Valli x H&M в Рим
Снимка: H&M

Вчера вечерта момичетата и момчетата на Вали заедно с избрани гости присъстваха на модното шоу на Giambattista Valli x H&M. Събитието бе еклектичен празник, състоял се на фона на една от историческите забележителности на Рим – Palazzo Doria Pamphilj. Нейното пищно великолепие, уникалната арт атмосфера и римската безгрижност засилиха усещането за свободен дух и изтънченост на тази красива колекция.

Непринудените и неподвластни на времето модели от колекцията Giambattista Valli x H&M дебютираха на розовия моден подиум, представени от модели и истински римляни, подбрани от улиците на Рим. Шоуто приключи с грандиозен финал и зрелищен парад начело с Кендъл Дженъри добре познатата червена рокля, която представи в кампанията за Giambattista Valli x H&M.

Сред гостите на събитието бяха Трой Сиван, София Карсън, Алекса Деми, H.E.R., Камерън Монаган, Киара Ферании Крис Лий– всички те облечени с модели от колекцията.

"Създадох своята модна къща в Париж, но с гордост говоря за римския си произход. Сърцето ми винаги ще принадлежи на Вечния град и затова избрах Рим за шоуто, и по-специално Palazzo Doria Pamphilj. Еклектиката на Рим е оформила изцяло моята личност и възгледи. Беше прекрасно да видя как цялата колекция оживява в моя роден град", сподели Джамбатиста Вали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама