50% намаление на най-ефективната антицелулитна процедура


50% намаление на най-ефективната антицелулитна процедура
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем колко упорит може да бъде целулитът, както и че той може да се появи при всички жени. И тъй като е лято, което означава събиране на тен по бански, със сигурност не искате портокаловата ви кожа да бъде на показ. За щастие нашите приятели от Салони за красота Murphy имат ефективно решение за вас.

Venus Legacy е апарат, който премахва целулита, намалява обиколката в проблемните зони, стяга и тонизира кожата. Най-хубавото е, че не е нужно да чакате цял курс от процедури, за да видите ефект. Напротив, промяна в сантиметрите на дадена зона може да забележите още след първата процедура - дали обаче ще бъдат 2, или 5 см, това е строго индивидуално.

Това е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с отпуснатата кожа (лице, шия и тяло) и целулита, който използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), иновативна технология на пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Най-успешната терапия за третиране на целулита включва загряване и масаж, точно като действието на Venus Legacy, който действа чрез комбинация от мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и вакум.

Енергията достига до дермата, където се стимулира производството на колаген, чрез пулсиращото електромагнитно поле се подобрява кръвообращението, като се създава нова капилярна мрежа, която води до увеличаване на притока на кислород. Резултатът е разрушаване на масите натрупвания в третираната зона, стягане на кожата и оформен контур.

За да се чувствате комфортно на плажа (и не само), може да се доверите на Venus Legacy. Не отлагайте, започнете още сега, като от 11 до 13-ти юни може да се възползвате от безплатно изготвяне на вашия персонален план за терапия в Салона на Murphy на ул. "Граф Игнатиев" 3.

Може да запазите час по телефона на 0887 427 192 или да им пишете на лично съобщение във Facebook.

И най-хубавото - сега пакет от 360 минути е с 50% намаление. Като може да го ползвате за различни зони по тялото и лицето.

Време е да се сбогувате с целулита!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама