Бюти подаръци, които ще зарадват всяка жена за Коледа


Бюти подаръци, които ще зарадват всяка жена за Коледа
Снимка: iStock

Ако тази Коледа искате истински да зарадвате близките си с идеалните подаръци за бляскава и подхранена коса - специалистите от Салони Мърфи са тук, за да ви препоръчат точните продукти!

Истината е, че на лицето на всяка жена грейва усмивка като никоя друга, веднага щом косата ѝ засияе. А това естествено изисква комплексни грижи.

Едно е сигурно при подаряването на такъв travel set – дамата ще има шанс да опита нова серия продукти и да се докосне до резултата, който те постигат. Това изключва риска при разочарование от пълноразмерен продукт. Можете да изберете travel set на любимата ѝ серия, ако ѝ се налага често пътуване. По този начин ще подсигурите блестящата и здрава коса, дори и на път.

 

Ако пък сте убедени в избора си на серия продукти за грижа за косата, то ние сме помислили и за това. В Салони Мърфи има селекция от избрани серии, които са в луксозни кутии и дори нямат нужда от допълнително опаковане. Единствено можете да се погрижите за красив букет, като допълнение към иначе персонално избрания подарък.

 

Четка за коса също винаги е добра идея, най-вече ако жената сама оформя косата си у дома или тепърва иска да започне. А в Салони Мърфи можете да откриете разнообразие от четки както за сресване, така или кръгли, които да ви помогнат да постигнете перфектния стайлинг.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК ПРОДУКТИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА ИМ

Ако обаче все още се чудите и не можете да изберете нито един от тези вариант, смятаме, че ваучерът е най-подходящ за вас. Ще го опаковаме красиво и ще можете да поднесете на своя близък конкретно преживяване в салона или избор – да си закупи продукт или процедура от козметика, маникюр и фризьорство, които предлагаме.

 

Вие избирате, а ние ще се погрижим да ви помогнем!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама