Салони за красота Murphy подаряват БЕЗПЛАТНИ лазерни процедури


Салони за красота Murphy подаряват БЕЗПЛАТНИ лазерни процедури
Снимка: iStock/Guliver

Ако обмисляте дали да се разделите с неприятното окосмяване с помощта на лазер, специалистите от Салони за красота Murphy ви подаряват по една БЕЗПЛАТНА процедура на малка зона по избор (коремна линия, мишници, горна устна, бикини линия). Звучи прекрасно, нали?

Как да се възползвате от този невероятен подарък?

На 29 и 30 октомври 2021 (петък и събота) в салона на Murphy, намиращ се на ул. "Граф Игнатиев" З, етаж 1 (под колоните на пл. "Гарибалди"), ще се проведат Дни на отворените врати. Всеки, които се запише за консултация, ще може да си направи и безплатна процедура, за да може лично да се убеди в предимствата на лазерната епилация.

За да сте сигурни за вашето посещение - запазете 30-минутната си консултация още сега на телефон 0887 427 192 или като им изпратите лично съобщение във Facebook ето ТУК.

В тези два дни ще можете да се възползвате от промоционалните им предложения за всички пакети, които предлагат.

Ето защо да заложите на лазерна епилация?

Лазерната епилация е бърз, безболезнен метод за трайно премахване на окосмяването, който изключително облекчава ежедневието на клиента. Ефективността е много висока, а на практика ангажиментите на клиента преди и след нея са минимални. Диодните апарати, какъвто е и Prime lase, с когото разполагат в Murphy, имат дължина на вълната от 810 nm и повлияват изключително добре всякакви фототипове кожа. Апаратът разполага и изключително добра охладителна система, която намалява дискомфорта по време на процедурата. Голям плюс е и скоростта на работа, която позволява обработване на цяло тяло за около час.

Научете още ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама