Всичко, което трябва да знаете за лазерната епилация (ВИДЕО)


Всичко, което трябва да знаете за лазерната епилация (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Обезкосмяването е наистина досадно и определено бихме се радвали, ако има начин как да не се налага да го правим. Всъщност, има! След като лично се убедихме в дълготрайния ефект от лазерната епилация в Салони за красота Murphy, силно ви я препоръчваме. Ако инвестирате в нея, след определените процедури, чийто брой е индивидуален и зависи от типа кожа и окосмяване, ще се радвате на наистина гладка кожа. Поговорихме си със Силвия Стойнова, която е медицински козметик в Салони за красота Murhpy, за да ни разкаже подробно за лазерната епилация и уреда, с който работи - Prime lase.

Защо лазерната епилация е толкова модерна и наистина ли това е най-добрият начин за обезкосмяване?

Лазерната епилация е бърз, безболезнен метод за трайно премахване на окосмяването, който изключително облекчава ежедневието на клиента. Ефективността е много висока, а на практика ангажиментите на клиента преди и след нея са минимални.

Кои са най-важните неща, които трябва да знаем, преди да се подложим на такава процедура?

На първо място, за да има ефект от процедурата трябва косъмчетата да не бъдат епилирани около месец преди това, защото таргетът на епилацията е косменият фоликул, а при епилацията той бива отстранен. Необходимо е да се направят 8-10 процедури, като в началото отстоянията между тях трябва да бъдат около 30-50 дни, в зависимост от зоната, която се третира. В последствие този срок се увеличава. Има и други важни указания, които терапевтът ще ви даде, когато влезете в кабинета.

Каква е разликата между различните видове лазери и какви са предимствата на този, с който работите в Салони за красота Мurphy?

Апаратите за лазерна епилация се различават в технологията си, в зависимост от материала, който генерира лазерният лъч. Най-разпространени у нас са диодните и александритните лазери. Разликата идва от това, че те генерират лъчи с различна дължина на вълната, които от своя страна проникват на различна дълбочина в кожата. Диодните апарати, какъвто е и Prime lase, имат дължина на вълната от 810 nm и повлияват изключително добре всякакви фототипове кожа. Апаратът разполага и изключително добра охладителна система, която намалява дискомфорта по време на процедурата. Голям плюс е и скоростта на работа, която позволява обработване на цяло тяло за около час.

Пълно е с промоционални оферти на много ниски цени, за какво трябва да внимаваме, когато става въпрос за лазерна епилация?

На пазара се предлага лазерна епилация в изключително голям ценови диапазон, което прави изборът ви доста труден. Апаратите, с които се работи, биват най-различни по произход и технология. Обикновено скъпите апарати за лазерна епилация разполагат със солидни сертификати, гарантиращи резултатите и най-вече вашата безопасност. Специалистът, който ще извърши процедурата, също следва да бъде достатъчно квалифициран. В Салони за красота Murphy изключително много държим на безопасността и да сме коректни, защото вярваме, че най-важно е клиентите ни да са щастливи и удовлетворени.

Ако имате още въпроси за лазерната епилация, винаги може да се обърнете към екипа на Салони за красота Murphy.

Само сега може да се възползвате и от промоционални цени, за да се радвате на гладка кожа. Спестявате 2900 лв., ако вземете пакет от 10 процедури, а ТУК може да научите повече за всички промоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама