Тенденции при празничните прически (СНИМКИ)


Тенденции при празничните прически (СНИМКИ)
Снимка: Салони за красота Murphy

След като вече сте приключили с пазаруването на коледни подаръци, време е да помислите и за празничната си визия. Ние от Салони за красота Murphy ще ви помогнем с избора на стайлинг, като ви споделим нашето вдъхновение за тази Коледа и Нова година. След втора година, в която повечето от нас работят дистанционно и срещите ни преминават в онлайн платформите, е време да оставим бързите кокчета и небрежни опашки настрана. Ето къде можем да се намесим ние и да ви помогнем с избора на празничната ви визия.

Истината е, че вдъхновение никога не липсва, дори и във време, в което събитията останаха на заден план. Модните тенденции не спират да подсказват към какво да се насочим и за щастие сте попаднали на точното място. Ще откриете небрежни вълни, кокове, аксесоари за коса и блясък, много блясък. След появата на French Gloss, той е неизменна част от нашата визия. Истината е, че все по-голяма част от жените залагат на семпли стайлинги с много движение. Цени се здравата и бляскава коса, а като стайлинг най-често можем да видим вълните във всеки един техен вариант – обемни и гламурни, ситни афро къдрици, естествени beach waves.

Цветните акценти продължават да превземат визиите за официални поводи. Добра алтернатива са, защото не са перманентни, придават краткотрайна промяна, могат да бъдат глобални, както и с деликатен акцент.

 

Опашките винаги ще бъдат на мода. Този път обаче, независимо дали ниски или високи, са на вълни. По-нежни и женствени от всякога.

 

Вече ви споменахме за French Gloss и ще продължаваме да говорим за него дълго. Това е онзи персонализиран блясък, от който се нуждае всеки тип коса.

 

Вълните са стайлингът, на който жените залагат през този сезон и който е изключително подходящ за коледните празници. Независимо дали оформени със сешоар или маша, могат да се постигнат най-различни резултати спрямо желанието на дамата – с обем и естествен завършек, холивудски вълни или афро къдрици.

Е, ваш ред е да избирате!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама