Тествахме микронидлинг с корейска козметика (ВИДЕО)


Тествахме микронидлинг с корейска козметика (ВИДЕО)
Снимка: iWoman

Обичаме новостите в козметиката, затова решихме да се подложим на микронидлинг при нашите приятели от Салони за красота Murphy. При тях процедурата вече може да бъде направена с професионалните продукти на корейската фирма Genosys. Марката е символ на най-високо качество в областта на естетичната медицина и притежава най-престижните международни сертификати.

Какво е микронидлинг

Микронидлингът придобива популярност като процедура за възстановяване и подмладяване на кожата и алтернатива на лазерния и химичния пилинг. Това е минимално инванзивна терапия със сведени до минимум рискове.

Известна също като колагенова индукционна терапия, процедурата може да помогне значително на тези, които имат белези от акне, мелазма, пигментни петна и т.н. В зависимост от серума, който се използва, микронийдлингът може да има анти ейдж и стягащ ефект.

Използва се малък уред, който е снабден с много фини микроигли, които стимулират кожата и образуват микроканали в нея, като по този начин доставят ценни хранителни вещества - витамини, антиоксиданти, пептиди и др., необходими за производството на колаген в дермалните слове.

Микронидлингът е много добре балансиран метод, който гарантира изключително кратко време за възстановяване и видим дълготраен ефект.

Предимства:

Повишава синтеза на колаген и еластин.

Лифтира контура на лицето, стяга и тонизира кожата.

Подобрява кръвообращението и възстановява тургора на кожата.

Стимулира клетъчния метаболизъм и регенерацията на тъканите.

Изсветлява пигментациите и намалява видимостта на белезите.

Защо с Genosys?

Най-новата професионална дермокозметична марка у нас Genosys предлага иновативни предложения за:

Лечение на акне и намаляване на постакнеични белези.

Заличаване признаците на стареене в областта на лицето.

Премахване на пигментации и възвръщане на равния сияен тен на кожата.

Лечение на косопад и други проблеми със скалпа.

В Салони за красота Murphy можете да откриете уникални терапии от Genosys, които премахват различни несъвършенства и осигуряват свежа, сияйна и видимо по-млада кожа на лицетo. A също така продукти за домашна употреба, които подсилват резултатите от професионалните терапии.

Вижте различните варианти ТУК

Какво си направихме ние

Посетихме салона на Murphy, който се намира на бул. "България" 11 (до метрото) и напълно се доверихме на медицинската им козметичка. В случая опитахме концентрата на Genosys за по-жизнена кожа. Той хидратира и подхранва в дълбочина. Има подчертан овлажняващ, омекотяващ и лифтинг ефект. Концентратът стимулира процесите на регенерация и помага за изглаждане на бръчките. Активните съставки насищат кожата с витамини и минерали, укрепват и заздравяват капилярите. 

Вижте какво точно представлява терапията във видеото:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама