3+3 месеца: пролетна фитнес промоция от Pulse Fitness & Spa и Pulse+


3+3 месеца: пролетна фитнес промоция от Pulse Fitness & Spa и Pulse+
Снимка: Pulse Fitness & Spa

Пролетта е тук, Великден е все по-близо, лятото наближава. Какво по-подходящо време да започнем да спортуваме и то при промоционални условия? Лайфстайл веригата Pulse Fitness  &  Spa и онлайн платформата за тренировки Pulse + пускат специално предложение, валидно от 18 до 30 април: 3 месеца + 3 месеца подарък за абонамент, който включва всички услуги на двата бранда!

На цена от 353 лв. ще получите 6 месечен достъп до всички фитнеси Pulse Fitness & Spa в съответния град (София или Пловдив) и дигиталната платформа Pulse+. Услугите, до които ще имате достъп, са: фитнес, групови занимания, спа и онлайн тренировки, водени от топ треньори на сайта pulseplus.bg или в едноименното мобилно предложение.

Защо да изберете Pulse Fitness  &  Spa? Тук може да се възползвате от всички предлагани услуги само с една карта. След като веднъж сте прекрачили прага на клуба само от вас зависи дали ще тренирате в огромните силови зони, ще правите кардио тренировка на някой от десетките уреди, или ще се отдадете на заслужен релакс в спа центъра.

Pulse+ пък ви дава възможност за активен начин на живот, дори да не сте във фитнес залата. Уникалната платформа предлага фитнес занимания, водени от професионални инструктори както на живо, така и на запис.

Ако желаете да се възползвате от тази Великденска промоция, начините да го направите са 3: на място в който и да е обект от веригата Pulse Fitness  &  Spa в София или Пловдив, онлайн като последвате този линк, или по телефона на номер 0700 44 044. Броят на промо картите е ограничен, а крайният срок на предложението е 30.04. Не всеки ден е Великден, затова побързайте и променете живота си още днес!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички