7 необичайни тренировки, които практикуват звездите


7 необичайни тренировки, които практикуват звездите

Хората, които следят живота на звездите, със сигурност са запознати с изключително странните ритуали за красота и ексцентричните диети, които спазват някои от тях, затова не би трябвало да е изненадващо, че някои от най-популярните знаменитости обичат да мислят извън рамките, когато става дума за фитнес. Вижте седем необичайни начини, по които известните поддържат форма:

Матю Макконахи никога не е влизал в ролята на Тарзан, но 44-годишният актьор обожава да се набира на клоните на дърветата - нещо, което със сигурност би му било полезно в изиграването на персонажа. "Когато тренирам, обичам да тичам. Ако видя дърво, спирам и правя набирания. Така постигам желаното тяло!"

 

Естествено, всеки може да бяга назад на пътеката във фитнеса, но се иска истинска смелост да тичаш назад по улиците на Лондон, без да се блъснеш в нещо или някого. Тази практика се нарича "ретро тичане“ и е много често практикувана от вокалиста на Oasis Лиъм Галахър.

Голата йога е доста разпространена в Ню Йорк, но Мишел Родригес доказа, че е "напред с материала“, когато през февруари публикува снимка в Instagram, на която практикува йога гола.

Как риалити звездата Одрина Патридж успява да е винаги във форма и готова да излезе по бански без грам притеснение? Като чисти с прахосмукачка, обута с високи токчета. "Този вид чистене прави чудеса с дупето ми!“, казва звездата на “The Hills”.

Кели Осбърн пък призна, че върти обръч всеки ден, дори си организира партита с обръчи всяка събота вечер.

Доказано е, че сексът помага при изгарянето на мазнини, но да го правиш 5 пъти на ден!? Така бившата певица от Spice girls Мел Би поддържа и себе си, и съпруга си в прекрасно физическо състояние.

Междувременно колежката й Виктория Бекъм практикува йога за лице.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама