Анн-Джи спечели пореден златен медал по фитнес


Анн-Джи спечели пореден златен медал по фитнес

Красивата и сексапилна R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн-Джи, отново затвърди своята титла Мис Фитнес България, като грабна купата и златният медал от световната купа за България по фитнес Grand Prix Dionysopolis 2012, организирана от Българска Национална Фитнес Федерация.

Певицата и фитнес модел се яви в категория "Фигура" за най-хармонично тяло и премина през три тура - с официални рокли, бански- сравнително позиране и индивидуално представяне под формата на танцово шоу.

Освен хармоничните пропорции на тялото, журито оценява избора на тоалет, както и ефектното индивидуално представяне, за което Анн-Джи се беше облякла като боксьорка и показа своите хореографски и артистични умения на сцената. Блондинката беше бурно аплодирана от цялата публика.

Анн-Джи беше поканена да се яви на световния турнир за натурален фитнес (за спортисти, които не приемат химически добавки), който тази година ще се проведе в Палермо, Италия, и да представи България в най-секси категорията - Bikini Divas.

Снимки: Профайл

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама