Безплатни тренировки под мотото "Спортувай стилно"


Безплатни тренировки под мотото "Спортувай стилно"
Снимка: Thinkstock/Guliver

Специално за привържениците на модата и добрата форма H&M организира спортни събития в два последователни уикенда.

Желаещите да спортуват ще имат възможност да изберат от четири различни тренировки, а веднага след тях да се насладят на шопинг с новата H&M Sport колекция и отстъпка от 20%.

Този уикенд, 31 януари и 1 февруаир, събитията ще се проведат в Serdika Center. Те са напълно безплатни и изискват предварителна регистрация.

Участие може да бъде заявено на адрес на social.hm.com/bg_BG/hm-sport-bulgaria, като се посочи име, желана тренировка и съответния ден. 

Със старта на инициативата привържениците на интензивните занятия ще могат да се включат в Insanity (12:30 - 13:30) – силно натоварваща програма, при която се редуват серии от упражнения с ниско и максимално ускорено темпо на изпълнение.

KombatXtreme (13:45 - 14:45) пък е предназначен специално за феновете на бойните тренировки – стилът напомня боен фитнес клас с движения от бокс, карате, капоейра, кик-бокс, но се изпълнява под звуците на преливаща от адреналин музика.

За тези, които предпочитат по-спокойните тренировки, най-привлекателно ще бъде заниманието Пилатес (15:00 - 16:00) – система от упражнения, която набляга на балансираното развитие на тялото чрез придобиване на сила, гъвкавост и усет. В края на тренировъчния ден любителите на латино музиката ще могат да се впуснат в шеметния танц на Зумба (16:15 - 17:15) – латино денс аеробика, която е комбинация от танц и кардио тренировка и съчетава движения от меренге, салса, кумбия, регетон.

Следващата седмица, 7 - 08.февруари, събитията ще се проведат в Paradise Center.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама