Благотворително бягане тази неделя в помощ на Украйна


Благотворително бягане тази неделя в помощ на Украйна
Снимка: iStock

Тази неделя, 06.03.2022, от 10:00 часа ще се проведе "Бягане за мир" - благотворително събитие без състезателен характер.

С оглед събитията от последните дни, СК "Бегач" организира приятелски крос, чрез който да привлекат общественото внимание и да съберат финансови средства, с които да подкрепят пострадалите от войната в Украйна. Събитието НЕ е с политически характер, а с благотворителен, затова молят присъстващите да не нагнетяват обстановката. Целта е да се покаже съпричастност и да помогнат със средства.

Желателно е присъстващи да бъдат в синьо-жълти дрехи. Заповядайте 15-30 минути по-рано пред офиса на СК "Бегач" на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 85, ако искате да си оставите багаж, който можете да си получите веднага след бягането.

Стартът е точно в 10:00, на отсрещния тротоар откъм Национален стадион "Васил Левски". Ще направят 1 или 2 обиколки на Борисова градина (5 или 10 км), по трасето на Morning Run.

В офиса на СК "Бегач" ще има предвидена кутия за дарения към Сдружение на украинските организации в България "Мати Украйна".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама