Болки в ставите? Ключова хранителна добавка връща радостта от движението


Болки в ставите? Ключова хранителна добавка връща радостта от движението
Снимка: iStock

Внушителен процент от българите страдат от ставни заболявания. И с всяка година броят на засегнатите допълнително се увеличава. Причините са разнообразни: напреднала възраст, наднормено тегло, заседнал начин на живот, хирургични интервенции, битови и спортни травми.

Неизбежно е с годините хрущялът, който омекотява взаимодействието между костите, да се износва. Тогава те започват да се “трият” една в друга, което от своя страна причинява подуване и ограничение в движението. Не само възрастта обаче е фактор. Опорно-двигателната система на спортуващите например е подложенa на сериозни натоварвания - техните стави също се нуждаят от мощна подкрепа в борбата с болката. Справянето с подобни трудности е винаги комплексно. Ключова роля изиграва една от специално създадените хранителни добавки за хора със ставни проблеми - Абофлекс Голд (Aboflex Gold). 

Любима добавка на спортисти 

В същината си хранителната добавка представлява хондропротектор. Това ще рече, че съдържа всички важни вещества, които участват в защитата на ставния хрущял. По тази причина Абофлекс Голд е и класическият избор на доказани медицински експерти. 

Полезната добавка е изградена прецизно - съставена е от четирите основни компонента, които имат ключова ефективност за здрави стави. Това са хиалуронова киселина, глюкозамин и хондроитин, и МСМ. Абофлекс Голд включва още манган и витамин С. А те, (в комбинация с МСМ), стимулират мощно организма сам да синтезира съединителна тъкан и колаген.

Абофлекс Голд е подходяща добавка както за възрастни хора с дегенеративни заболявания на ставите, така и за спортисти, фитнес ентусиасти и хора, подлагащи се на тежки физически натоварвания. Освен това продуктът е неимоверно полезен и след травми, както и в пост оперативен период. Специалистите съветват за оптимални резултати да се провежда курс от тримесечен прием, последван от тримесечна почивка. Този режим благоприятства за състоянието на ставите, а заедно с това оптимизира и техните функции.

Приемането на добавката е и превантивна мярка - може да предпазва и от бъдещи травми. По този начин ще забравите за сковаността и дискомфорта, ще подхраните и възстановите ставния хрущял. 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ В АПТЕКИ РЕМЕДИУМ И ОНЛАЙН НА REMEDIUM.BG ДО 31.03.2024

КУПИ ОНЛАЙН с -20% и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - ТУК!

 

"Смазка" за ставите и мускулите

Абофлекс Голд е създаден така, че да е максимално ефективен и причината за това са точно подбраните съставки и високата концентрация на активните вещества, които съдържа. Това, което го отличава от останалите продукти на пазара е съдържащата се в най-висока дневна доза на нискомолекулна хиалуронова киселина.

Защо тя е толкова важна? Една от основните функции на хиалуроновата киселина е способността и да се свързва с водата и да овлажнява тъканите. Съответно се превръща в нещо като „смазка“ за ставите и мускулите. Сред полезните й свойства е и това, че подпомага хранителните функции в хрущяла и съдейства за премахването на ненужните отлагания под формата на отпадъци от ставната капсула.

Една молекула хиалуронова киселина има способността да привлича и да задържа в себе си 1000 пъти повече вода, в сравнение със собственото си тегло. Именно затова, тя се счита за един от най-силните овлажнители на кожата.

Естествени растителни стероиди - и лесен прием  

Една от най-важните съставки на Абофлекс Голд e екстрактът от Cissus quadrangularis. Той съдържа естествени растителни стероиди, наречени кетостерони. Те неутрализират катаболния ефект на кортизона, провокирайки костен и мускулен растеж.

Друго предимство на Абофлекс Голд е течната му форма, която допринася за отличната бионаличност на продукта. По този начин активните съставки преминават бързо през тялото и съответно ефектът от действието им е много по-бърз. Така се осигурява оптимална усвояемост на необходимите вещества за поддържане на издръжливостта, мобилността, гъвкавостта и еластичността на ставите.

Приемът на Абофлекс Голд гарантира движение без болка и ограничения. Можете да закупите продукта от Аптека Ремедиум.

За финал нека отбележим, че Абофлекс Голд притежава и отлични вкусови качества. Това е един много добре балансиран по своите показатели продукт, който е подходящ за хората, страдащи от дегенеративни ставни заболявания, подходящ е при травми и след интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат или за хора подложени на тежки физически натоварвания и спортисти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички