Ето го строгия режим, с който Дженифър Анистън поддържа перфектно тяло


Ето го строгия режим, с който Дженифър Анистън поддържа перфектно тяло
Снимка: Getty Images/Guliver

Макар вече да е на 53 години, Дженифър Анистън не е загубила нито красотата си, нито страхотната си физическа форма. Въпреки че е известна с актьорската си игра, звездата от "Приятели" е добре известна и с добрата си диета и здравословен начин на живот.

Вижте още: 5 съвета от Сара Джесика Паркър за красота и самочувствие на 57

Дженифър започва деня със стриктна сутрешна тренировка, като тя непрекъснато усъвършенства здравословната си рутина. Актрисата се фокусира върху красотата, храненето, упражненията и психичното здраве, като всички те започват в 3:00 сутринта, според „Women's Health“. Когато се събуди сутрин, тя започва деня си без мобилен телефон.

„Не поглеждам телефона си поне през първия час след като се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден“, каза Анистън.

Веднага след като стане, тя пие кафе и започва да медитира, да си води дневник и да прави упражнения, преди да се заеме с дейностите през деня.

Анистън подчерта няколко пъти, че рутинните упражнения са се превърнали във важна основа в нейния живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама