5 съвета от Сара Джесика Паркър за красота и самочувствие на 57


5 съвета от Сара Джесика Паркър за красота и самочувствие на 57
Снимка: Getty / Guliver Images

Според проучване, проведено от различни козметични марки, 90% от жените се тревожат за остаряването. Разбира се, не е изненада, че маркетинговите стратегии се въртят около антиейдж грижата. Проектът „RoC Look Forward“ има за цел да помогне на жените да променят нагласите си от „безпокойство за остаряването към радост от живота“, въвейждаки редица практически решения.

Сара Джесика Паркър, икона със сияещо присъствие, олицетворява инициативата #LookForwardProject. Актрисата с легендарната си руса коса, широка усмивка и слънчева аура буквално излъчва топлина и вдъхновение. Тя не се притеснява нито от бръчките, нито от белите коси. Ето какво споделя тя в интервю за модната библия Vogue.

1. Каква твоята лична рутина за перфектна, сияйна кожа?

Всъщност си падам по многото продукти за грижа за кожата... Не губя време да променям или добавям към рутината си. Усещала съм се как понякога се затрупвам с продукти с твърде много инструкции и стъпки! Ето защо мултифункционалните серуми и кремове бързо се превърнаха в моята основна грижа за кожата. Наистина е хубаво да имаш прости продукти, които са и ефективни.

Вижте още: 6 тайни за страхотни и сияйна кожа от Хейли Бийбър

2. Кой е най-добрият съвет, който някога сте получавали за постигане на красива кожа?

За мен простотата винаги е била ключът. Имам чувствителна кожа, така че ако намеря продукт, който ми действа добре, го използвам дълго време. Един мъдър човек веднъж ми каза никога да не човъркам петна и несъвършенства, да ги оставя на мира и да използвам локален продукт, а не пръстите си, за да ги изчистя. Оттогава се придържам към този съвет!

3. Всеки ден ли се гримираш? Ако да, кои са любимите ти продукти?

Не нося много грим, освен ако не ми се наложи. Има две причини за това. Първо, защото често нося грим в продължение на месеци на снимачната площадка, понякога дори от 16 до 18 часове на ден. Така че оставям кожата си да диша, когато не работя. Втората причина е, че се чувствам много повече себе си, когато не нося грим.

4. Какви гримове имаш в чантата?

Доста съм лоялна към гланца за устни. Понякога използвам руж. Също така не нося фон дьо тен, само много лек коректор.

5. Какво е отношението ти към стареенето и течението на времето?

Наистина не мисля за възрастта си, не я виждам като нещо, за което да се тревожа. Е, не знам дали е отричане, или че просто не искам да се изправям лице в лице с реалността. Не виждам смисъл да се опитвам да спирам времето. Разбира се, от време на време се грижа за външния си вид и искам да изглеждам представително, когато е подходящо. Но във всеки случай наистина не мога да направя много за това какво мислят хората за външния ми вид. Как се чувствам, когато нося рокля? Това е важното. Обличам се така, че да се чувствам добре и се надявам да е интересно и за хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама