Любовни хроники: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик


Любовни хроники: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик се познават от над 30 години и са женени от четвърт век. И за толкова дълго време те не са загубили любовта си.

През 1991 Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик не са мислели за слава или пари - и двамата работили на Бродуей и просто искали да станат добри актьори. Бъдещата Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ преживявала тежка раздяла с Робърт Дауни Джуниър. Тази връзка продължила 7 години, била експлозивна и много публична. И когато срещнала Матю, всичко се променило.

„Спомням си първата среща с нея. Все още си спомням много ясно как я видях да върви по улицата към киносалона... това е много уникално, защото не бих си спомнил повечето хора за първи път, особено ако просто си вървят по улицата. Но нея я помня като бял ден. Веднага си помислих - това е жената.” Матю Бродерик

Официално се женят през май 1997 година. Устройват изненадваща сватба за всичките 100 гости, които са убедени, че отиват на обикновено парти. И едва когато пристигнали, разбрали, че е сватба. Булката била облечена в стилна бяла рокля и по-късно каза, че дори не ѝ трябвало много време, за да я избере - просто посетила любим магазин.

Любовни хроники: Иван Славков и Людмила Живкова

„Той е може би най-смешният човек, когото съм срещал през целия си живот. Той е толкова ярък, толкова красив, мисля, че е най-красивият мъж, когото съм виждала в живота си. И ме вдъхновява.” Сара Джесика Паркър

През 2002 Сара ражда син - Джеймс Уилки. И както казва тя, това променило живота ѝ. Актрисата, която много хора познават като ексцентрична журналистка, която не иска да има деца, всъщност се оказва човек, който боготвори майчинството.

Първата бременност на Сара била толкова лесна, че с Матю не мислели, че ще имат проблеми със зачеването на второ бебе. По-късно тя разказва в свое интервю:

„Опитвахме и опитвахме. Просто не беше писано.” Те дори обмисляли IVF, но възрастта ѝ го направило невъзможно. Но те не се отказали, а използвали помощта на сурогатна майка и станали щастливи родители на очарователни близнаци.

Сара и Матю смятат, че най-важното в отглеждането на децата е общуването като семейство. И двамата родители обичат работата си и не винаги могат да бъдат там, дори и да искат. Така че говоренето им помага да се чувстват близки.

Сара Джесика Паркър казва „Много сме отдадени на семейството и живота си. Обичам нашия живот. Радвам се, че той е баща на децата ми и заради него съществува целият друг свят, който обичам.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама