Лятно упражнение за тонус и три смути идеи за всеки вкус


Лятно упражнение за тонус и три смути идеи за всеки вкус
Снимка: Lidl

От утре започвам да спортувам. Ако не сте го заявявали, поне сте го чували десетки пъти от приятели и близки. Всички сме наясно за ползите от спорта, имаме желанието, но често не ни стига времето или възниква нещо спешно, което измества доброто ни намерение.

Ето и топ 5 на най-честите оправдания да отлагаме непрекъснато заветния старт на новия ни начин на живот:

1. Точно сега нямам време

2. Изникна нещо спешно

3. Нямам уреди и инструменти

4. Фитнесът не е наблизо

5. Може би от следващата седмица

Истината, обаче е, че всъщност често ни липсва вдъхновение и някой, който да ни подтикне да прескочим себе си и да сложим началото. Точно затова ни допадна последният епизод от видео поредицата „Къщата на Lidl“ в YouTube. Това всъщност се оказа домът на добрите идеи за уелнес упражнения и съвети, крафт, хоби и бюти проекти, които се споделят всяка събота ТУК.

В последния епизод, уелнес треньорът Михаела представя супер практично упражнение за тонизиране на тялото в две версии – за начинаещи и за напреднали. Най-хубавото е, че упражнението може да се изпълни както вкъщи, така и на плажа, в двора или дори в планината. Не са необходими никакви специални уреди, а спортните обувки само биха допринесели за ефекта и удобството.

А най-приятната част е, че Михаела споделя и три летни рецепти за смутита, с които може да се възнаградим след тренировката.

Плодово, шоколадово или зелено – вариант за всеки вкус, само с условието да се изминали поне 30-40 минути от тренировката, споделя уелнес-инструктурката.

И докато подобни видео формати обикновено започват с предупреждението „Не прави това вкъщи“, то този залага на предизвикателството „Направи това вкъщи!“ и ние се присъединяваме към него, само че след края на работния ден. И да – не повече от две серии, като за начало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички