Над 2200 деца ще вземат участие в 15-то издание на Sofia Cup


Над 2200 деца ще вземат участие в 15-то издание на Sofia Cup
Снимка: Sofia Cup

Тази година най-мащабното футболно събитие ще бъде подкрепено от веригата за спортни стоки Sport Vision

В края на месец февруари стартира 15-то издание на Купа София с рекорден брой отбори и участници. Над 2200 деца ще вземат участие в най-мащабното състезание от турнира до момента, което ще обедини футболни школи от цялата страна с една обща цел – децата да прекарват повече време в спорт и забавления навън.

В рамките на 4 дни, от 23.02 до 27.02,  младите футболни надежди ще се състезават за спечелването на купата, а награди за най-добрите играчи от всички 17 потока ще бъдат осигурени от Sport Vision. Най-талантливите футболни вратари, нападатели, защитници и състезатели ще получат своите индивидуални награди, предоставени от лидера на пазара за спортната екипировка на Балканите - Sport Vision.

Sofia Cup e най-очакваното събитие за всички млади футболни таланти и техните родители. Споделяйки идеята за това, че спортът е начин на живот, тази година Sport Vision ще подкрепи турнира с много награди и изненади за най-добрите отбори.

Sport Vision e една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите, която се разпростира с над 476 обекта в 13 държави и предоставя разнообразие от мултибранд стоки за всички видове спорт. Тяхната мисия е да развиват спорта и да предоставят най-добрата спортна екипировка на конкуренти цени. Тази година Sport Vision ще отбележат своята 10 годишнина у нас с много награди и изненади за своите клиенти, а включването им в Sofia Cup 2023 е поредната стъпка, с която затвърждават своето отношение и подкрепа към българският спорт.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама