Облеклото ви за тренировка издава характера ви


Облеклото ви за тренировка издава характера ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои жени са суетни и дори във фитнеса искат да изглеждат добре, други просто обличат една тениска и се запътват към залата.

Но изборът какво да облечете и в какво да се потите е изцяло ваш. Знаете ли, че това всъщност говори много за характера ви?

Най-често във фитнеса вие обличате:

В тъмни цветове 

Обичаш класическите и по-обикновени неща. Не искаш да привличаш внимание, но пък се отличаваш със стил и класа.

Лента за глава 

Как изглеждаш, дори във фитнеса – това е най-важното нещо за теб. Ето защо обръщаш внимание и на най-малките детайли. Такава си и в живота.

Клин с щампи

Не се взимаш прекалено насериозно. Щампите са забавни, а забавните неща правят живота да си струва. Ти обичаш да се забавляваш. Не ти е важно толкова как изглеждаш, а как се чувстваш.

Неонови маратонки

Има скрита откачалка в теб, но се страхуваш да я покажеш пред света. Много трудно можеш да се отпуснеш пред хората и да им покажеш колко си готина и забавна. Спри да се притесняваш, отпусни се и забрави за предрасъдъците!

Спортен сутиен

Ти си уверена, решителна и много постоянна. И това важи както за залата, така и за живота ти. Когато решиш да постигнеш нещо, ти се бориш до край. Продължавай все така!

Спортен екип/Анцуг

Обичаш да спортуваш, обичаш да се грижиш за себе си, но също толкова обичаш да си мързелуваш. Доста често оставяш нещата недовършени. Купила си си спортен екип с мисълта, че това може би ще те мотивира повече. Дано!

Неон от глава до пети

Ти определено не искаш да си като другите, не ти харесва да се сливаш с тълпата. Различна си, уникална. Някои хора не те разбират, но на теб не ти пука. Забавна си, обичаш да се смееш и да заразяваш останалите хора с положителното си настроение.

Без черно

Ти си самостоятелна и мотивирана. Цветовете и щампите те вдъхновяват, а ти искаш всичкото вдъхновение, което може да вземеш. Хей, да се упражняваш е трудно! Добре, че не се плашиш от предизвикателства.

Много слоеве

Ти правиш каквото си поискаш. Не се водиш по това, което правят всички други. Винаги постъпваш според собствените си желания и това те прави успял човек, който се откроява от останалите. Не следваш правила, ти създаваш свои собствени.

Къси мини шорти

Ти си дръзка. Харесваш себе си и тялото си и не се страхуваш да го покажеш. Предизвикателна си и искаш всички погледи да са насочени към теб. Все пак не прекалявай, за да не те помислят за несериозно, вместо за секси.

Завързано горнище

Ти определено си момичето със стил, при което всички приятелки идват, за да търсят съвет. Но не само за модата, а и за много други неща. Ти умееш да изслушваш, да успокояваш, да даваш съвети, да помагаш. Ти си невероятна приятелка!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама