Остават броени дни до фестивала Фамилатлон 2024


Остават броени дни до фестивала Фамилатлон 2024
Снимка: Асоциация Родители

На 8 юни за 16-и пореден път Асоциация Родители организира любимия на много български семейства фестивал Фамилатлон. Както обикновено събитието ще се проведе на добре познатото място – Голямата поляна в Южния парк.

От 10:00 до 16:00 ч. родители и деца ще имат възможността да се включат във вълнуващи приключения и да избират сред спортовете, заниманията, игрите, състезанията и уъркшоповете на повече от 40 изложители. По традиция ще се проведе и така обичаният от малчуганите „Малък велопоход“, подходящ за деца от 2 до 6 години (от 11:00 ч.), а за финал – играта „Ябълки за смет“, в която малки и големи ще съберат боклука и за награда ще получат ябълка.

"Радваме се, че успяхме да съхраним Фамилатлон във времето и да го превърнем в традиция. В концепцията на фестивала е залегнала една много важна за нас като организатори кауза – за важността на качествено прекараното време между родители и деца. Фамилатлон е един специален ден, в който семействата не само ще бъдат на открито в парка, сред природата, но и ще имат възможност да се смеят, да играят, да спортуват, да се забавляват заедно и в крайна сметка – да изградят спомени за цял живот", споделя Яна Алексиева, изпълнителен директор на Асоциация Родители.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама