Pulse fitness & Spa по-достъпен от всякога


Pulse fitness & Spa по-достъпен от всякога
Снимка: Pulse fitness & Spa

По случай 8-та си годишнина най-голямата лайфстайл верига у нас Pulse Fitness & Spa дава възможността на всеки, който иска да промени живота си към по-добро, да го направи сега при уникални условия. Единственaта верига, която не само оцеля по време на COVID-19 пандемията, но и откри пореден обект – Pulse fitness & Spa Arena ("Г. М. Димитров" 1) , сега предлага промоционална кампания, включваща 55% отстъпка за всички желаещи да преминат към здравословен начин на живот на изключителната цена от 33 лв. на месец за всяка закупена през седмицата на кампанията карта за фитнес осигурен целодневен достъп до всичките си обекти на територията на страната.

Лайфстайл веригата успя да задържи челни позиции в предпочитанията на хората, като им дава възможност сами да активират своите клубни карти, за да предостави максимален комфорт, дори и след преминаването на кризата. Следвайки тази линия, Pulse Fitness & Spa продължава да се грижи за своите клиенти, като обявява най-добрата цена за клубна карта в историята си до момента. Това дава възможност на всеки, който желае да промени начина си на живот, да се възползва от пълен достъп до фитнес, спа, групови занимания, личен треньор, външен басейн с плаж, безплатен солариум и още много други екстри, които веригата предлага.

В клубове има просторни зони за силови, кардио и функционални тренировки, оборудвани по последен писък на технологията, многобройни специализирани зали за разнообразни групови занимания и най-големите в страната СПА термални зони с всички екстри. Всеки клубен член има възможност да тренира и да се консултира по всяко време с квалифициран екип от опитни персонални и групови треньори, нутриционисти и спа терапевти.

За последните 8 години Pulse Fitness & Spa успя да открие 11 действащи обекта, получени неколкократни отличия за фитнес, спа център, лайфстайл верига на годината, с което се превръща в най- бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове в България.

Станете част от лайфстайл верига номер 1 в България. Само сега на цената от 33лв. на месец – сума, която обикновено харчим с лекота в ежедневни покупки, но сега реално има възможността да промени цялостно живота ни.

Промоционалните карти могат да бъдат закупени на място във всеки един от обектите на Pulse Fitness & Spa в София или Пловдив, както и онлайн на сайта на веригата mypulsefit.bg. Бройката е ограничена.

Спортът е здраве. Подарете си един по-добър начин на живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички