Роузи Хънтингтън-Уайтли с колекция фитнес облекло


Роузи Хънтингтън-Уайтли с колекция фитнес облекло

Роузи Хънтингтън-Уайтли е един от най-успешните модели в момента, актриса и дизайнер на бельо. 28-годишната звезда реши да се пробва и в спортната сфера, като създаде линия за фитнес облекло.

Колекцията й Rosie for Autograph Active collection ще бъде пусната в продажба през януари 2016 в магазините на Marks & Spencer.

Моделите й са вдъхновени от танците и са на цени от 16 до 29.50 паунда. 

"Фитнесът е такава огромна част от живота ми, затова смятам, че е напълно естествена стъпка да допълня същестуващата ми линия бельо със спортни екипи", каза Роузи.

Красавицата също така сподели как поддържа чудесната си фигура. 

"През януари след всичките празници е по-трудно отново да се завърнеш в залата. За да се мотивирам, залагам на редуващи се тренировки, комбинирам по-бавни и високо интензивни интервали. Обичам да съчетавам пилатес и танци. Ако нямате много време на разположение, скачайте на въже. При него се забързва сърдечната честота и се тренират много чанти от тялото, страхотно кардио упражнение е.

Тя също така съветва да си намерите фитнес партньор или треньор, който наистина да ви мотива и вдъхновява.

Уайтли споделя и малко за своя начин на хранене, чрез който се поддържа здрава и във форма. 

"Никога не пропускайте хранения, за да спестите калории. Закуската е наистина важна за мен и ме зарежда за деня."  За закуска тя често похапва яйца със спанак, а след тренировка пие зелено смути. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама