Треньорката Трейси Андерсън: Спрете да се сравнявате


Треньорката Трейси Андерсън: Спрете да се сравнявате

Трейси Андерсън е лична треньорка на звезди като Дженифър Лопес, Гуинет Полтроу и Лина Дънам. Тя има един много полезен съвет към всички жени - спрете да се сравнявате с другите и се фокусирайте единствено върху себе си.

"Има голяма разлика между това да тренирате като популярните личности и да се опитвате да превърнете тялото си в нечие друго", казва Андерсън.

"Прекалено много жени искат да направят дупе като на Дженифър Лопес. Никога няма да имате като нейното, нито пък трябва", категорична е Трейси.

Вместо това тя съветва да се "свържете" със собственото си тяло. И има един лесен трик, който всяка жена трябва да пробва.

Застанете пред огледалото, чисто гола, и кажете името си високо. Знаем, че звучи лесно, но всъщност е много по-трудно, отколкото изглежда. "Жените не знаят как да се погледнат в огледалото, без да мислят за времето, когато са се харесвали повече. Приемете тяло си с всичките му недостатъци и осъзнайте как може да ги промените по здравословен начин."

Ключът, разбира се, е да не се вглеждате във всичко или да се сравнявате. Не ни разбирайте погрешно. Нормално е да искате да отслабнете и да се стегнете, но това няма да се случи, ако се мразите. "Гордейте се със силните си черти, разберете слабостите си, след което продължете напред и започнете да извайвате тялото си по начина, който работи най-добре за вас", съветва Трейси.

Андерсън също така смята, че трябва да сменяте тренировъчния си план на всеки 10-15 дни. Причината е, че тялото привиква към упражненията, а за да има ефект, трябва непрекъснато да го изненадвате и да го изправяте пред различни предизвикателства.

Днес ще ви покажем една тренировка за крака, за която ще имате нужда от стол и спокойно може да си я правите вкъщи, така че не се оправдавайте с липса на време.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама