Тренировъчният режим на Дженифър Анистън


Тренировъчният режим на Дженифър Анистън
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Анистън може да се похвали с прекрасна фигура. 47-годишната актриса разкри в интервю за wellandgood.com, че поддържа формата си със здравословна закуска и не една, а две дневни тренировки.

"Ако съм на работа, ставам в 4.30-5 часа сутринта, ако не работя - между 8-9 часа, тъй като съм нощна птица. Започвам деня с чаша гореща вода с резен лимон. След това си мия лицето - просто сапун и вода, за да се събудя. Това е бързо, а нещата трябва да са възможно най-лесни", споделя звездата от "Приятели".

Преди да закуси със съпруга си Джъстин Теру тя отделя 10-20 минути, за да прави трансцедентална медитация.

"Обикновено си правя шейк с чист протеин, банани, боровинки, замразени череши, стевия, зеленчуков микс, мака и малко какао. Ако не пия шейк, хапвам препечена филийка със забулени яйца и авокадо. Или пък мюсли с просо, бадемово мляко и банани - наистина е много вкусно", казва Анистън.

След зареждащата закуска тя е готова и за своята тренировка. "Имам личен треньор, прекрасна жена, при която ходя на спининг. Карам колело в продължение на час и половина, а след това 40 минути правя йога. Това е доста интензивно."

Това би било достатъчно за повечето хора, но не и за актрисата. "След това отивам на фитнес, където правя упражнения за сила, тичам на пътеката, карам колело или нещо друго, за да сменям нещата. Хубаво е да комбинирате динамична тренировка с нещо по-нискоинтензивно и да "изненадвате" тялото си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама