WINGAM в партньорство с CoolFit


WINGAM в партньорство с CoolFit
Снимка: Coolfit

Водещата компания в аутсорсинг услугите - Wingam се довери на CoolFit.

Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител.

Wingam е водеща аутсорсинг компания, управлявана от специалисти с голям опит. Главната цел на компанията е да направи обслужването и предоставянето на услугиите на техните клиенти, един професионален и безпроблемен процес. Wingam създават разликата в предоставянето и поддържането на услуги – техният опит и професионален know-how подход, гарантират професионално управление на услугите и висококачествен мониторинг.

В интервю с  Джули Соколова- Булар - HR Manager, тя разказа за новия им доверен партньор - CoolFit.

1. От къде разбрахте за CoolFit?

- Разбрахме за CoolFit случайно в интернет. Разбира се първоначално бяхме впечатлени от интересните услуги, които предлагат и цялостното им ежедневно развитие. Това, което ни заинтригува най-много е иновативната същност на CoolFit – тяхното мобилно приложение, което прави цялостното CoolFit преживяване изключително достъпно и удобно. В Wingam се стремим да показваме интерес и грижа към нашите служители и смятаме че услуга като CoolFit е чудесен начин да направим това, като поради тази причина се свързахме и с екипа на услугата. Те реагираха по бърз и безупречен начин, като успяхме да подпишем договора си с тях изключително бързо и в тяхно лице ние виждаме доверен партньор.

2. От кога започнахте съвместната си работа?

- Нашата съвместна работа започна още с началните стъпки на CoolFit. Както споменах, бяхме впечатлени от интересните услуги, които предлагат и бързото им развитие, което ни накара да смятаме, че те са подходящ и доверен партньор за нас.

3. Защо започнахте да работите с CoolFit?

- За една динамична и активна компания като Wingam, служителите са най-ценния ресурс и стоят зад всеки един успех, постигнат под името на компанията. Смятаме, че е изключително важно да показваме благодарност, грижа и интерес към нашите служители и както по-рано споменах, CoolFit се оказа най-подходящия начин да направим това. Предлагайки множество услуги и активности, обединени в един абонамент, CoolFit предразполага служителите ни да водят по-активен, интересен и здравословен начин на живот, по изключително лесен и удобен начин.

4. Кое е любимото ви нещо в CoolFit?

- За мен, CoolFit има много причини да бъде предпочитан, като това включва и страхотния избор от водещи спортни обекти, в тяхната партньорска мрежа, като интересното е, че за първи път големи вериги като Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, могат да бъдат посещавани с такъв абонамент. Нещото, което изключително много харесвам в услугата, е че независимо дали човек има опит в спортуването или има различни предпочитания, поради огромния избор от обекти и услуги, с CoolFit, човек винаги може да намери нещо подходящо за него.

5. Как CoolFit повлия на вашия начин на живот? Усещате ли някаква разлика и във вашите колеги?

- Това, което усещам за себе си, е много повече мотивация и интерес да спортувам, и да посещавам предложените активности. Всички знаем, че понякога е трудно да намерим време да се погрижим за активния си начин на живот и здраве, но смятам, че CoolFit прави това много по-лесно, достъпно и приятно. Смятам, че и нашите служители, откриват тези плюсове в ежедневието си.

6. Какво е мнението на вашите колеги?

- Предлаганите от Coolfit, висококачествени услуги, широка партньорска мрежа и разнообразие от зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове, са причината да смятам, че този огромен избор от услуги и лесния достъп, който предлага CoolFit, предразполага нашите служители да харесват бенефит придобивката и да избират повече дейности, в полза на своя активен начин на живот.

7. Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

- Разбира се! За нас в Wingam е важно развитието, иновативността и добрият бизнес подход. Всички тези черти видяхме в CoolFit и предразположени от тяхното постоянно разрастване и увеличаване на тяхната мрежа от услуги, със сигурност бихме препоръчали CoolFit. Изключително приятно е да виждаме, такова развитие и иновативност в услуги, които не само допринасят за един много по-здравословен и активен живот, но и като цяло създават нова обществена и спортна култура в корпоративния свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички