За първи път в България – допълнително здравно осигуряване, фитнес и уелнес в едно!


За първи път в България – допълнително здравно осигуряване, фитнес и уелнес в едно!
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Все повече хора днес избират да живеят здравословно. По традиция именно началото на годината е времето, в което можем да видим десетки нови лица в спортната зала. Ако и Вие сте решили да започнете активен лайфстайл именно сега, това предложение може да Ви заинтригува. Фитнес и спа веригата  Pulse Fitness & Spa вече предлага нова услуга: Pulse MAX - допълнително здравно осигуряване и VIP пакет като надграждане на всеки абонамент срещу още 14,90 лв/месец.

Допълнителното  здравно осигуряване е с лимит от 1000 лв. годишно.  Това включва първични прегледи, вторични прегледи, манипулации, лабораторни изследвания и още много други услуги. VIP пакетът, също част от Pulse MAX, дава възможност за 2 безплатни посещения с приятел всеки месец и неограничен брой посещения в рамките на един ден. Като подарък ще получите и неограничен достъп до онлайн платформата за фитнес Pulse+

Pulse MAX предложението важи за градовете София и Пловдив. Могат да се възползват лица над 18-годишна възраст. Текущи клубни членове на Pulse Fitness & Spa могат да наградят своя абонамент чрез доплащане, а всички, които се присъединяват сега, могат да добавят този пакет услуги при старта на своето членство. За да се възползвате, е нужно да се обадите на номер 070044044 или да заявите в обект от веригата Pulse Fitnes & Spa.

„Тази комбинация от услуги е абсолютно нова за България. Хората, които живеят активно вече имат вариант да получават най-доброто от здравословния начин на живот само с една карта. Pulse MAX позволява да тренирате при най-добрите условия и да сте спокойни за здравето си!“ – коментират от Pulse Fitness & Spa.

Ако сте в процес на обмисляне дали да се присъедините към даден фитнес клуб именно сега, Pulse MAX Ви дава причина да вземете решение в полза на здравето и спорта. Разберете още тук.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама
Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама