12 вкусни смутита за всяка зодия


12 вкусни смутита за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние си имаме любими коктейли, на които не изневеряваме, когато излизаме с приятелки за „по едно”. Доста по-объркващ е моментът, когато трябва да си изберем фреш или смути. Можем да седим с часове и да се чудим дали ни се пие традиционен портокалов сок, или пък искаме да пробваме нещо по-различно. Днес ще улесним избора ви за здравословна напитка, предлагайки ви 12 рецепти за вкусни смутита, съобразена с всеки зодиакален знак.

Овен - морков и ябълка

Огненият Овен би бил изключително щастлив, ако отпива напитка с цвят, близък до неговата импулсивна природа. Ето защо вкусната комбинация между морков и ябълка и зарадвала не само стомаха на Овена, но и неговото око.

Телец – домат и лимон

Телците обичат да си угаждат и често имат слабост към сладкиши и бонбони, но това води до натрупване на излишни сантиметри около талията. Тъй като са известни със слабостта си към нетрадиционната храна, ние им предлагаме да поглезят небцето си с вкусен, нискокалоричен и изключително полезен доматен сок, обогатен с няколко капки прясно изцеден лимон и щипка черен пипер.

Близнаци – мента и спанак

Енергичният характер на Близнаците е силно привлечен от всичко, в което са вложени въображение и творчество. Едно ободряващо смути с мента и спанак е достатъчно новаторско и свежо за техния приключенски нюх, желаещ да изпробва нови вкусове.

Рак – горски плодове и джинджифил

Раците имат нужда да се чувстват обичани и закриляни! Тъй като са изключително чувствителни, не биха им допаднали никакви кисели или горчиви вкусове. Те търсят любовта, разбирателството и сладката страна на живота, затова всеки вкусен сок с горски плодове би им паснал идеално.

Лъв – цвекло и портокал

Лъвът повече от всичко обича да се чувства силен, което означава, че има нужда от нещо, което ще му донесе много енергия. Антиоксидантните свойства на цвеклото, в комбинация с освежаващия вкус на портокала биха дали сила на амбициозния Лъв, за да продължава да завладява света!

Дева – спанак и ананас

Отговорните Деви държат изключително много на своето здраве, затова биха се зарадвали на напитка, която освен страхотен вкус, има и завидни ползи за организма. Спанакът, регулиращ храносмилането, е пълен с важни витамини и минерали, докато ананасът е истински първенец, що се отнася до вкусови характеристики.

Везни – целина, ябълка и кориандър

Баланс – ключовата дума за цялостното съществуване на Везните! Представителите на тази зодия винаги търсят средното положение между сладко и солено, между полезно и приятно. Голяма чаша, съдържаща целина, ябълка и кориандър, би задоволила напълно техните високи изисквания.

Скорпион – грейпфрут и лимон

Търсите нещо интензивно, динамично и пълно с енергия? Разбира се, че да – вие сте Скорпион в края на краищата! Комбинацията между грейпфрут и лимон би ви дала доста свежо начало на деня, за да можете с бодрост да преминете през всички задачи, които ви чакат.

Стрелец – нар и ябълка

Винаги заредени с оптимизъм и ентусиазъм, Стрелците имате нужда от някой „забавен” сок. Нарът, смесен с ябълка, ще погъделичка приятно сетивата, оставяйки сладко-кисел завършек.

Козирог – магданоз и краставици

Трудолюбиви и традиционни, Козирозите със сигурност няма да бъдат очаровани от някой твърде екзотичен вкус. Те винаги ще предпочетат съставки, които добре познават, точно като краставиците и магданоза.

Водолей – тиква и ябълка

Жаден за приключения и търсещ оригиналната страна на живота, Водолеят излиза от всякакви стандарти. Смути с вкусна тиква е задължителният елемент на изненада, докато ябълката със своята традиционност ще държи представителите на зодията здраво стъпили на земята.

Риби – портокал и алое вера

Мечтателите на зодиака ще оценят необичайната „спокойна” комбинация между портокал и алое вера. Този вкусен фреш е течната версия на тяхната състрадателност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама