500 безплатни прегледа за рак на гърдата през октомври


500 безплатни прегледа за рак на гърдата през октомври
Снимка: iStock/Guliver

През месец октомври Nestle Fitness стартира кампания за насърчаване на прегледите за превенция на рака на гърдата в страната. 

Марката окуражава жените по света да оставят за малко мобилните устройства и вместо това да сложат ръце на гърдите си през октомври. Глобалните цифри показват, че хората проверяват телефоните над 100* пъти на ден, но невинаги обръщат внимание на нещата, които имат най-голямо значение. Едно от тези неща за дамите е да прегледат гърдите си за ранни признаци на рак на гърдата.

Прегледът веднъж месечно може да ни помогне да уловим всякакви аномалии навреме - ключов фактор за оцеляване от рака на гърдата.

Именно по тази причина, 500 дами ще имат възможността да се изследват безплатно в трите партньорски болници - Медицински комплекс "Майчин дом" в гр. Варна, Болница "ВИТА" в гр. София и Болница "Тракия" в гр. Стара Загора по време на кампанията „Розова панделка“. Единственото условие е да си запазят час в обявените предварително дати.

Освен това, във връзка с кампанията на NESTLÉ® FITNESS®, д-р Младенов от Болница "ВИТА" подготви съвети и демонстрации за жените как да правят редовните си прегледи на гърдите и в домашни условия. Датите и условията за записване може да намерите ТУК.

Повече информация за самостоятелното преглеждане на гърдите може да намерите на ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама