7 откачени метода за отслабване


7 откачени метода за отслабване

Жените са вманиачени на тема смъкване на килограми, особено когато настъпят топлите месеци. Всяка от нас е изпитвала на гърба си безброй начини да се отърве от излишните мазнинки и ето 7 от най-откачените метода:

Солна бомба

В продължение на 8 дни се приема единствено лимонов сок с вода. До тук добре, но диетата си има продължение. Към лимонената вода сутрин се приема и литър течност от вода и сол. Тази комбинация предизвиква чревни смущения и налице е разстройство, което би трябвало да пречисти стомаха и така да се смъкнат някое и друго килце.

Тения в стомаха

Всички знаем колко опасно и ужасно може да е заразяването ни с тения. Ето, че за мнозина обаче тенията се оказва начин за отслабване. Нарочно погълнатата тения изяжда храната в стомаха ви, без да имате притеснението какво и по колко си похапвате. Звучи абсурдно - вия ядете, а тенията във вас изяжда изяденото.

Диета с HCG хормон

Диетата включва прием на храна до 500 калории и инжектирането на HCG хормон, отделящ се в плацентата при бременни. Хормонът засилва метаболизма и намалява апетита. Истина или не, трудно ще се намери доктор, който да ви постави тези интересни инжекции.

Изпразване на стомаха

Независимо как ще ви прозвучи, диетата е редовно използвана от знаменитостите. За два дни те се подлагат на глад с разслабителни, а резултатите са много часове в тоалетната и загуба до 3 килограма за 48 часа.

Хапчета за отслабване

Магическите малки куршуми, както наричат хапчетата за отслабване, са по-опасни и от сондата за хранене. Въпреки това, те се търсят и до днес, макар да са убили не един от почитателите си. Нарицателното име на хапчетата идва от немския фолклор, където магически куршум убива беден идиот, закупил си го от дявола.

Липосукция

Това е един от най-често използваните методи за лишаване от мазнини, но със сигурност, макар и популярен, не може да не се отбележи колко странно и леко гнусно изглежда. Самата мисъл да се вкара тръба в тялото, която смуче ли смуче мазнина, е плашеща, а какво да кажем когато това става все по-масово.

Хранене чрез тръбичка

Режимът изключва поглъщането на каквато и да е храна. Вместо това с помощта на пластмасова тръбичка, прикрепена към лицето, през носа директно в стомаха се вкарва специална течност, съставена от протеини и други хранителни съставки, необходими за нормалното функциониране на организма.

 

Източник: shine.yahoo.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама