Безплатна лекция за здравословно хранене


Безплатна лекция за здравословно хранене
Снимка: iStock/Guliver

В началото на февруари Culture Beat Club (бул. България 1) събира на едно място най-успешните специалисти по здравословно хранене и спорт в България за безплатна лекция.

Експертите по здравословно и балансирано хранене Надя Петрова, Магдалена Пашова и Инес Субашка са готови да споделят своя арсенал от знания, с които да постигнете най-добрата форма и по-добро здраве през цялата 2016 г.

Ще може да научите как да се храните за по-добра фигура, здрава кожа и коса, за повече енергия и настроение. Запознайте се със съмишленици и започнете работата над вашето по-хармонично и силно тяло още днес.

Кои са лекторите:

Надя Петрова е холистичен нутриционист - експерт по здравословно и балансирано хранене, с диплома от Канадското училище по натурално хранене и редица специализации в САЩ. Автор е на книгите "Daily Raw", "14 дни детокс" и "В търсене на истината за храната и здравето”.

Надя ще ви запознае с това как да помогнете на тялото си да започне на чисто през новата година с детоксикиращ режим.

Инес Субашка е основател на InspiredFitStrong - кондиционна зала, в която пътят към себе си и осъзнаването минава през това да предизвикаш тялото си, да откриеш потенциала си и да разбереш, че промяната идва с грижата и отношението към тялото и собствения ти живот. Тя е автор на статии и онлайн журнал, където споделя себе си и опита си в света на тренировките, храненето и здравословния начин на живот. Бивш професионален състезател по баскетбол, тя знае добре подводните камъни на активния спорт и може да ви посъветва как да постигнете резултати, без тяхната цена да бъде собственото ви здраве и удовлетворение.

Магдалена Пашова е нутриционист – експерт по балансирано хранене с интерес към традиционните методи на готвене. Тя е автор на блога за здравословно хранене Naturelita и на книгите "По-здрави бебета”, и "В кухнята на модерната жена”. Маги ще ни разкаже как да запазим и увеличим полезните съставки на храната ни, за да вкараме във форма цялото семейство.

Програма:

15:30-15:50 – Настаняване

16:00-16:25 – Надя Петрова: "Детокс – как да рестартираш тялото си?

16:30-16:55 – Инес Субашка: "Пресътвори себе си - превърни тренировките и диетата в приоритет”

17:00-17:25 – Магдалена Пашова: "Изгубените традиции е модерната кухня”

17:30 – 18:00 – Време за въпроси

18:00 – 20:00 – разговори и запознанства

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама