Жените от тези зодии са най-магнетични


Жените от тези зодии са най-магнетични
Снимка: iStock/Guliver

Да си магнетична личност е както дар от природата, така и титла, която изисква работа. Магнетичните хора просто се „къпят” под светлината на прожекторите, но за да запазят този блясък, те работят усилено.

1. Телец

Когато се радвате на живота толкова, колкото и Телецът, няма как всички да не искат да са близо до вас. Този луд, магнетичен „телешки” свят е истинско забавление! Тези дами винаги имат най-добрите идеи, знаят най-готините места за излизане, а финото им чувство за хумор е просто умопомрачително.

2. Риби

Повечето хора, родени под знака на Риби, имат естествена топлина, която привлича останалите. Независимо дали търсят внимание и любов, те са достатъчно магнетични, така че ги привличат от само себе си. Освен това, вдъхват лоялност и доверие и с лекота печелят приятелства.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ МАНИПУЛИРА ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ

3. Лъв

Разбира се, че Лъвът е в този списък. Дори можем да кажем, че жените от тази зодия са кралици на магнетизма - титла, която те обожават и поддържат с всичко налично. Като деца те радват семействата си, а като възрастни стават страхотни лидери и трансформират целия този чар в сила.

4. Стрелец

Ще се окажете завладени от Стрелците поради тяхната необичайна способност да създават настроение, дори и там, където изглежда невъзможно. В съзнанието на родените под този знак винаги се развиват загадъчни нови светове и те са готови да споделят най-дълбоките си мисли с всеки, който желае да захвърли настрана реалността. Тяхната обаятелност е чиста магия!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама