Как енергията на предметите влияе на живота ни?


Как енергията на предметите влияе на живота ни?
Снимка: iStock/Guliver

Не само хората и животните притежават определена енергия, но и неодушевените предмети, с които сме заобиколени. Дори те имат собствена аура, която оказва влиянието на всичко наоколо. Езотерици разкриха как точно енергията на нещата може да повлияе на живота ни.

Всичко има сила

Камъкът, лежащ на земята, също има свое енергийно поле, въпреки факта, че на пръв поглед той няма душа и е откъснат от хората. Всъщност абсолютно всичко абсорбира енергия, но по различен начин.

Предметите, създадени от човека от неестествени материали - пяна, пластмаса, високотехнологични наноматериали и т.н., абсорбират енергията на околния свят по най-негативния начин. По дефиниция те са мъртви, защото тяхната структура първоначално не е създадена от природата.

Вещите, изработени от метали и тъкани, абсорбират енергията най-добре. Ето защо всички основни талисмани са от естествени минерали и метални сплави. Талисманите са изработени от вълна, коприна, конци, глина и други естествени „суровини“.

Вещите могат да се зареждат

Енергията на нещата, принадлежащи на хора с добро сърце, е изключително "лека". Но ако принадлежат на зъл човек, тогава те се зареждат с отрицателна енергия.
Талисманите или бижутата могат да бъдат заредени с негативизъм, така че не трябва да ги приемате като подаръци от непознати или да ги вземете, ако случайно ги намерите на улицата.

Аурата на доброто или злото може дори да зарежда цели стаи и зони от пространството около нас. Например, случва се да се качите в чужда кола и да се почувствате неудобно. Това е така, защото нейният собственик е лош човек и тя е заразена с аурата му.

Всичко, което е заредено с негативизъм, се нарича вампирска вещ. Предметите, заредени с положителна енергия, се наричат донори.

Как вещите влияят на живота ни?

Ако сте срещнали или дори докоснали нещо негативно с лошо минало по пътя си, но сте го изхвърлили и не сте му придали значение, нищо страшно няма да се случи. Но ако го вземете и го поставите в дома си, не очаквайте нищо добро. Този предмет ще отрови всичко около вас. Последиците могат да бъдат различни: загуба на късмет, здраве и увереност.

Ако нещо първоначално е било докоснато от лош човек и след това е оставено в дома ви, то ще се превърне в проводник за лошото. Това са много опасни предмети, които понякога водят до раздяла, сериозно заболяване и дори смърт.

Всичко е наситено с енергията на хората. Например, ако сте живели рамо до рамо с друг човек дълго време, тогава нещата, които сте запазили от съвместното ви съжителство ще ви напомнят за бившата ви сродна душа дълго време. Това може да е някакво облекло. Дори не е нужно да го носите, за да ви напомня за миналото.

Ето защо експертите винаги съветват да се отървете навреме от нещата, свързани с миналото. В противен случай след раздялата те няма да ви позволят да забравите човека завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама