Какво се случва с тялото, ако носите сутиен всеки ден


Какво се случва с тялото, ако носите сутиен всеки ден
Снимка: iStock/Guliver

От бралети, през твърди чашки, та чак до спортни сутиени, в наши дни бельото за поддържане на гърдите може да бъде намерено в най-уникални форми и дизайнерски разновидности. Освен че създава прекрасна основа за облеклото и ви кара да изглеждате добре и да се чувствате уверени, сутиените са създадени, за да ви облагодетелстват и по други начини. Ето за какво говорим.

1. Вратът ви ще страда по-малко

Може би сте чували, че големите гърди могат да изиграят лоша шега на гърба ви. За съжаление, тежестта отпред наистина води до напрежение на врата и болки в гърба и раменете. Носенето на удобен и добре прилепнал спортен сутиен може да ви подкрепи, облекчавайки тази болка.

ПОЛЗИ ЗА ЖЕНИТЕ ОТ ПИЕНЕТО НА БИРА

2. Стойката ви ще се подобри

Гравитацията няма да пощади никоя от нас. Но пък носенето на сутиен може да ви помогне с по-добра стойка.

3. Ще спортувате по-спокойно

Някои жени изпитват болка в гърдите по време на тренировка. Това се случва поради интензивното движение на гръдна тъкан по време на джогинг, каране на колело или цялостна тренировка. Носенето на сутиен ще ограничи движението в тази област и ще намали дискомфорта.

4. Ще се чувствате по-добре

Известният модел и бизнес дама Дита фон Тийз казва „Не пестете хубавото си бельо за срещи, носете го за вас.“ Това е послание, което всички трябва да прегърнем. Ако се чувствате красиви, носейки изящен комплект бельо, то значи това ще повиши увереността ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама