Край на ерата с наднорменото тегло! Българин разработи терапия, с която се отслабва мощно – 14 кг за 1 месец без гладуване, без упражнения и без йо-йо ефект


Край на ерата с наднорменото тегло! Българин разработи терапия, с която се отслабва мощно – 14 кг за 1 месец без гладуване, без упражнения и без йо-йо ефект
Снимка: Архив

Проф. Стефан Ковачев (експерт по молекулярна биология) решил да освободи съпругата си от прогресиращото затлъстяване и комплексите ѝ. Това слага началото на революцията в борбата с наднорменото тегло. Професорът, след година на усилени лабораторни изследвания, разработва естествената, безопасна и лесна за прилагане формула за отслабване. Благодарение на нея, съпругата на професора за по-малко от 2 месеца сваля 26 kg и – както сама гордо си признава – “придобива фигура на модел” !

Професионалните медицински списания вече нарекоха тази терапия “пионерско постижение в диетологията” , а професор Ковачев вече е получил няколко десетки престижни награди за своето научно откритие. Благодарение на действието на неговата двуфазна формула, дори хората с голямо и дългогодишно наднормено тегло (независимо от причините за него) могат да отслабнат с около 14 kg за 1 месец – ефикасно, без гладуване и тренировки.

Диетата за отслабване – мъчение и хвърлени на вятъра пари! Какви са основанията да мислите така?

Тези думи потвърждават над 14 хил. доволни потребители на натуралната, 2-етапна формула за отслабване, които вече са преминали терапията и се радват на стройна фигура. Затова решихме задълбочено да разгледаме известните диети за отслабване. И да проверим защо не дават очакваните ефекти. Ето изводите:

  • Повечето диети са създадени от аматьори

За да свалите трайно 2 кг, трябва да гладувате средно 2,5 месеца. Това означава, че за да постигнете желаното тегло са необходими дори няколко години лишения. Водите борба със самия себе си, внимавате да не се изкушите с любимата пица, десерт или сладкиш. И това е така, защото 98% от диетите са създадени от пълни аматьори. Хора, които нямат представа от функционирането на организма, храносмилателната система и храненето. Тези диети са вредни за организма, опасни за здравето и напълно неефективни.

  • Диетата изтощава организма и намалява имунитета

Диетата води до липса на витамини и микроелементи. Организмът губи енергия и затова ставаме уморени, раздразнителни и сънени. Устойчивостта на организма срещу бактерии и вируси рязко намалява, в резултат на което лесно се разболяваме.

  • Диетичните продукти са опасни за здравето

Производителите на храни примамват клиентите с продукти “fit”. За съжаление, дори и да имат голямо съдържание на фибри, те са пълни със захар, от която се пълнее повече и от хамбургерите. От друга страна, продуктите без захар съдържат канцерогенния аспартам!

  • Диетата – постоянен глад, лишения и угризения на съвестта

Постоянната борба с апетита и отказа от любимите храниса непреодолими. Освен това, когато се поддадем на неудържимия апетит по време на семеен обяд или вечеря с приятели, после имаме угризения на съвестта.

  • Диетата иска много пари

Месечният разход за квалифициран диетолог, е около 250 лв. Всички диетични продукти, нискокалоричните и “fit”  обикновено са скъпи. Следователно, за “диетична”  храна трябва да отделим дори 4 пъти повече пари в сравнение с нормалната. За да задържим трайно теглото, трябва през целия си живот да се храним по този начин. Никой портфейл не може да издържи на такива разходи.

  • След диетата идва ефектът йо-йо

Изтощеният от гладуване организъм автоматично започва да трупа запаси от енергия и по този начин метаболизмът се забавя – докато спре напълно. В резултат на това, след диетата тялото възстановява теглото си още по- бързо в сравнение с процеса на отслабване.

Именно затова двуфазната формула за отслабване на проф. Ковачев е истинска революция в борбата за слаба фигура

Диетата за отслабване изчерпва енергията, здравето и парите на човека. Постоянно броене на калории, спазване график за хранене и лишения. Мъчителен глад, умора и изтощение на организма. Плащаме тази огромна цена за... разочарование, тъй като ефектите обикновено са минимални. Почти незабавно се появява ефектът йо-йо, който унищожава всички усилия и дълги лишения.

Естествената, двуфазна формула за отслабване от проф. Ковачев действа напълно наопаки. Не е нужно да си отказвате нещо, да следите какво и кога ядете или да страдате от упорит глад. Изгарянето на мазнините се извършва автоматично. Както описва един от изследваните: “Отслабваш, докато лежиш пред телевизора!”  Освен това, терапията настройва метаболизма наново и трайно блокира йо-йо ефекта. И всичко това струва по-малко от една кока- кола на ден!

Сега всеки може да отслабне бързо, безопасно и без усилие

Двуфазната формула за отслабване от проф. Ковачев вече се предлага за продажба на дребно под името Vanefist Neo. Формулата е под формата на ефервесцентни таблетки, които се разтварят във вода и се пият (което допълнително осигурява порция хидратация, толкова важна за доброто състояние на организма). Използването е напълно безопасно, което доказаха допълнителните изследвания на Американския изследователски център в Чикаго. Тези проучвания показаха също, че терапията има над 98% ефикасност. Благодарение на нея, хора на възраст 38-93 години, само за 28 дни са отслабнали средно с 14 kg. Независимо от възрастта, продължителността и причините за наднорменото тегло.

Доказана ефикасност

След първата употреба тези хора започнали да изчистват организма си от отровните натрупвания и токсини, в следствие на което успели да потиснат прекомерния апетит и да влезнат в етапа на интензивно изгаряне на калориите. През следващите дни доброволците престанали да ядат под влияние на стреса и изцяло преодолели атаките на глада. Ден след ден наблюдавали понижаване на теглото, а размерите на талията, ханша и бедрата намалявали с няколко сантиметра дневно!

Но това не е всичко. Нивото на лошия холестерол и захарта са редуцирани. Изследваните са имали средно 3 пъти повече енергия и 5 пъти по-добро самочувствие, отколкото преди да ползват двуфазната формула за отслабване на проф. Ковачев.

Иванка Тодорова (37 години) от Бургас, е една от първите в България, които са преживели метаморфоза с Vanefist Neo:

“До скоро се срамувах от гънките тлъстини и ги криех под слоеве с размъкнати дрехи. Много пъти съм се опитвала да отслабна, но без резултат. Дори ходих на диетолог. За посещението при него дадох голяма част от заплатата си, но не ми помогна изобщо. Трябваше да си призная за всяко парченце от бисквита, всяка чаша вино. Упражнения ли? Как след като съм отмаляла от цял ден работата да се мъча и във фитнеса? А кой ще се погрижи за къщата, децата, кучето?

Навреме разбрах за Vanefist Neo. Сега знам, че ако не се бях възползвала от тази терапия – щях да направя грешката на живота си. Бях дебела като бъчва, а ми стигнаха 4 седмици и съм по-слаба от моята племенница-тинейджърка. Дори не съм си мръднала пръста, просто пиех тази двуфазна формула за отслабване по едно и също време. От размер 44 слязох на 38, възвърнах си самоувереността и се чувствам страхотно, както никога досега. Колежките от работата ми завиждат на хубавата фигура. Препоръчвам!”

Защо да страдате от излишно тегло или да се измъчвате с диета, ако можете да отслабнете лесно, бързо и икономично?

Ефикасността на двуфазната формула за отслабване е доказана безсъмнено от Американския изследователски център в Чикаго. Професор Ковачев постоянно получава положителни отзиви от изключителни специалисти, както и престижни награди за научно-изследователското си постижение.

Добрата новина е, че можете да получите 2-фазната формула за отслабване на проф. Ковачев Vanefist Neo за участие в клуба с отстъпки с дофинансиране 67 BGN по-евтино. Терапията можете да получите посредством сайта по-долу.

Натиснете тук, за да получите терапията с допълнително финансиране и да отслабнете с 14 кг за 1 месец >>

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама