Нов продукт ни помага да решим хранителните си проблеми


Нов продукт ни помага да решим хранителните си проблеми
Снимка: iStock/Guliver

Нашето хранене е в основата на един здравословен и активен живот. Но ускореното темпо, тоталната заетост и стресовете се отразяват неблагоприятно върху качеството на хранителния режим на всеки един от нас. 

Помислете си, толкова ли е добро вашето хранене? 

Колко често консумирате фастфуд и полуготови храни? Знаете ли, какво количество скрита захар и транс-мазнини се съдържат в продуктите на рафтовете в магазините? Напълно ли се доверявате на това, което производителите пишат върху етикетите?

Производителите често добавят допълнително захар в храните за подобряване на вкуса. Например, когато от обработената храна се отстраняват мазнините, в нея често се добавя захар. Тази скрита захар прикрива слабия вкус на продукта. Поради това, много продукти, които ние считаме за полезни – като киселото мляко, мюслите, нискомаслените закуски и плодовата газирана вода – всъщност могат да съдържат много повече скрита захар, отколкото си мислим.  Както и солта, тази така наречена «добавена захар» удължава срока за съхранение на някои продукти, като хляб, зърнени закуски, консерви от плодове и зеленчуци.

Без да забелязваме скритата захар, ние консумираме повече, отколкото изгаряме чрез жизнената си дейност и черния дроб превръща излишната глюкоза в мазнини. Част от тази мазнина е в черния дроб, но останалата част се съхранява в мастната тъкан на цялото тяло. Затова редовното ядене на големи количества захар, в съчетание със заседналия начин на живот може да доведе до наддаване на тегло и дори до затлъстяване.

Днес, контролът за правилното и безопасно хранене се поема от VITELICA

Специалистите на компанията са направили истински пробив в областта на правилното хранене, представяйки една ултрамодерна разработка - вкусен, бърз и балансиран смарт коктейл VIA ENERGY

Това е абсолютно нов подход към храненето, който позволява да се подобри здравето и качеството на живот! 

VIA ENERGY - пълноценна храна, която дава усещане за приятна ситост през целия ден!  

Още през първата седмица VIA ENERGY нормализира обменните процеси, като стимулира активно изгарянето от мазнините (включително и от висцералната мастна тъкан).

Висококачествен протеин в нужното количество поддържа мускулите в тонус и подобрява състоянието на организма на клетъчно ниво, подобрява състоянието на ноктите и косата. 

Полезните мастни киселини нормализират хормоналния фон (особено при жените), помага при свалянето на излишните килограми, причинени именно от хормонални нарушения. 

А правилните въглехидрати ще Ви дадат заряд с енергия и ще Ви гарантират ситост до следващото хранене, без да предизвикват резки скокове на кръвната захар. 

Можете да пиете коктейла вместо или заедно с основните хранения, и да бъдете напълно сигурни, че си осигурявате правилния баланс от калории, макро - и микроелементи! Нито един продукт от магазина не може да се похвали с такава богата хранителна стойност и полза за човека! 

С една дума, VIA ENERGY - това е най-умната пълноценна храна, създадена специално за тези, които се грижат за здравето си! Започнете днес, и Вие ще бъдете възхитени от резултата! 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама