Разберете кои са основните качества на зодия Лъв


Разберете кои са основните качества на зодия Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте израснали или поне малко сте живели с Лъв, вероятно сте имали несравнимо преживявания, що се отнася до непрекъснатите "театри", участващи в ежедневните дела на този знак. Защо гласовете им стават по-силни, когато разказват история за себе си? Защо не могат да преминат през всяка отразяваща повърхност, без да хвърлят един бърз поглед? Защо изглеждат толкова добре? Вижте кои са основните характеристики на зодия Лъв:

Лъвовете са прекалено ревниви

Ако не обръщате непрекъснато внимание на партньора си/приятелката си, представител на зодия Лъв, тогава на кого обръщате внимание?! Лъвовете имат непреодолима нужда да бъдат център на внимание и ако почувстват, че това е застрашено, ревността ще се появи. Те са изключително ревниви, не защото не вярват на своята половинка, а тъй като имат нужда от постоянно внимание. Ако не чувстват, че са най-обичани и глезени, могат да си тръгнат. Наистина имат крехко его и постоянно копнеят за комплименти и подаръци.

Лъвовете са много драматични

Лъвът управлява петия дом на зодиакалното колело. В астрологията петият дом носи романтика, страст, игра, театър, драма и деца. Лъвовете понякога се държат като деца и много често правят от мухата слон. Те са положителни и почти винаги се стремят да гледат от хубавата страна на нещата. Но... драмата и театърът вървят ръка за ръка с тази зодия и е лесно да се види как това подхранва страстта им.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЛЕСНО МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ

Лъвовете са арогантни

Нека изясним едно нещо: Земята се върти около Слънцето. В зодиака управляващата планета на Лъва е Слънцето. Ако се опитваме да разберем защо Лъвът има необходимостта да се съсредоточи върху себе си и своите въпроси, нека просто кажем, че това е заради управляващата планета. Хората могат да кажат "светът не се върти около теб", но по-добре да не го правят.

Лъвовете са много чувствителни

На пръв поглед може да си мислите, че това не е така, защото Лъвът показва непоклатима увереност. Грешите. Представителите на тази зодия често използват увереността като щит, за да скрият несигурността си - търсят одобрение постоянно. И познайте какво? Когато не го получат, светът им се разпада. Поради своя манталитет, Лъвовете са склонни да приемат нещата твърде лично. Те също са известни с това, че имат едно от най-големите сърца в зодиака, което от своя страна им носи много любовни разочарования.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама