С какво онлайн аптеките са по-удобни от физическите?


С какво онлайн аптеките са по-удобни от физическите?
Снимка: istock

Онлайн пазаруването става все по-популярно и фармацевтичната индустрия не прави изключение. Физическата аптека все още е основният избор на повечето хора, но електронни аналози постепенно печелят все по-голяма подкрепа, тъй като ви позволяват да купувате без лекарско предписание.

Специалисти от AptekaNove разкриват, че те са специализирани в продажбата на медикаменти, хранителни добавки, продукти за деца и лична хигиена, козметика, билкови лекарства, хомеопатия и ортопедия.

Защо да купувате лекарства онлайн

На никой не му се чака на дългите опашки в аптеките. Независимо дали човек е болен, или просто си търси подходящи витамини и хранителни добавки. Много по-лесно е да направи своята поръчка от вкъщи заради:

●  удобството ‒ спестява много време. Можете да закупите всичко необходимо от вашия компютър или смартфон, направо от дома и офиса, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Няма опашки, няма нужда да обикаляте с часове;

● спестявате пари ‒ в интернет има много повече оферти и промоции, отколкото можете да намерите в обикновените магазини. Дори цените са много по-ниски. Пазаруването от тях може да ви спести значителна сума пари;

● разнообразие от продукти ‒ каталогът е много голям и е по-лесно за клиента да намери това, което търси. Освен многото налични артикули можете да изберете филтри, които да ви покажат точните продукти, от които имате нужда;

● персонализирана помощ ‒ предлагат обслужване на клиенти, което ще отговори на всички ваши въпроси, без да ви кара да чакате вечно. Персоналът се състои от професионални фармацевти, които се интересуват от благосъстоянието на всеки клиент. Винаги ще намерите фармацевт на вашите услуги, готов да ви предостави индивидуална помощ.

Най-добрите онлайн аптеки имат защитени протоколи за достъп, които предотвратяват кражба на самоличност и гарантират безопасността на пазаруването. Това са сайтове, оторизирани за продажба.

Фалшиви лекарства – основен проблем при онлайн търговията

Купуването на фармацевтични продукти без лекарско предписание крие и своите рискове. Един от тях е именно възможността да попаднете на лекарствени продукти и хранителни добавки със съмнително качество. Добре е, когато пазарувате по този начин, да четете листовките преди употреба. Друг важен момент е да се доверите на аптека, която сте проверили преди това, за да не попаднете от страната на излъганите.

Онлайн аптеките съвсем скоро ще започнат да заменят физическите във всичките им функции. Те са синоним на иновации в продажбата на продукти за лично здраве и хранене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама