Тези 3 храни са най-силният естествен афродизиак


Тези 3 храни са най-силният естествен афродизиак
Снимка: Thinkstock/Guliver

Думата Афродизиак идва от гръцки език и означава "любовен". Според изследване на френски учени има храни, които значително повишават сексуалния апетит при мъжете и жените. Това е свързано с производството на хормони и цялостното им въздействие върху организма ми.

Вижте още: Учени: Сок от този плод е ключът към дълголетието

Днес ви представяме три храни, които ще ви превърнат в истинска богиня в кревата:

1. Люти чушки

Оказва се, че лютите чушки внасят пикантност не само в кухнята, но и в спалнята. Консумацията им повишава значително нивото на ендорфина в тялото ни, който е един от хормоните на щастието. Една люта чушка води до изпотяване, учестяване на сърдечния ритъм и кръвообращението, което се случва при страстния секс.

2. Чесън 

Някой смятат, че дъхът на чесън е сигурен начин да сте сами спалнята, но истината е, че това е един от най - силните природни афродизиаци. Той ускорява кръвообращението в тяло, като го провокира към страстни приключения. Преди много години на тибетските монаси е било забранявано да влизат в манастир, ако са яли чесън преди това, защото са смятали, че той „събужда" страстите. 

3. Босилек

Ние мислим, че с един скъп парфюм ще влудим мъжете, а се оказва, че за тях няма нищо по-секси от аромата на босилек, които влияе пряко на сексуалният им апетит. В миналото жените посипвали гърдите си с тази подправка, което ги правело неустоими за партньорите им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама