"Вампирски” козметични процедури... за вагина?


"Вампирски” козметични процедури... за вагина?
Снимка: iStock/Guliver

Най-новата тенденция в козметичните процедури комбинира две от най-популярните в момента – "вампирските” процедури и вагиналните инжекции.

Това звучи странно, но мъж и жена от Великобритания са решили да направят точно това, за да подобрят сексуалния си живот – и твърдят, че действа.

Така наречените "вампирски” процедури станаха популярни покрай семейство Кардашиян. Представляват инжектиране в лицето на кръвна плазма, извлечена от собствената кръв. Според тях тази процедура подмладява, обновява и стяга стареещата и уморена кожа. Но Чарлз Чапман, 48, и Нина Хауъл, 38, открили, че не само кожата на лицето се изсушава и увисва с възрастта. Чапман решава да инжектира кръвна плазма в главата и ствола на пениса си, а Хауъл – в G-точката и влагалището си.

Според лекаря, извършил процедурата, плазмата стяга и уплътнява тъканите, което води до по-добър оргазъм.

Това звучи като нещо, което само луди хора биха си причинили. Но Чапман и Хауъл твърдят, че не е болезнено, само леко дискомфортно. Затова пък резултатите били повече от добри.

"Мога да заявя, че се подобри качеството на оргазмите ми, заедно с повишената чувствителност на клитора”, казва Хауъл. "Разбира се, има значение и това, че партньорът ми е внимателен и разбиращ”.

Чапман добавя, че това му е помогнало при еректилната дисфункция. "Малко е смущаваща мисълта да инжектирам нещо в интимните си части, но не беше трудно решение”, казва той.

Лекарят обяснява, че цялата процедура може да бъде извършена в лекарския кабинет бързо и само с местна упойка, което я прави много по-проста и евтина алтернатива на другите методи за вагинално подмладяване. Ефектът се проявява след седмица, но трае с месеци.

Дали си струва? Може би е добър вариант за двойки, които искат да направят сексуалния си живот малко по-пикантен (особено ако си падат по игли). За останалите – има и други, по-безболезнени начини да внесете разнообразие в леглото.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама