Зодиите, които ще се сгодят през март


Зодиите, които ще се сгодят през март
Снимка: iStock/Guliver

Близнаци

Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално за тяхната непостоянна природа и с времето отминава напълно. Имат чудесен партньор до себе си и никога не бива да се съмняват в това колко им е верен, защото той ги обича безрезервно. Още с първия пролетен месец партньорът на Близнаците ще реши, че вече е време за нова стъпка във връзката им – а именно предложението за брак.

ТОП 4 НА ЗОДИИТЕ, КОИТО ХАРЧАТ НАЙ-МНОГО ПАРИ

Стрелец

Вашата голяма любовна история може да е започнала съвсем скоро, но това не значи, че няма да се развие бързо. И повярвайте ни, това ще бъде онази любов, която ще ви накара да забравите за всичко. Да се почувствате най-обичаните и най-желаните на света. Ще пътувате много, ще си имате собствен уютен дом и всичко ще върви по мед и масло. А когато една връзка е спокойна и щастлива, рано или късно идва и годеж.

Риби

Рибите не са много сигурни на този етап, че скоро може да им предстои такова събитие в живота. Но те като цяло обичат да плават по течението без напрежение. Обаче, когато една любов е истинска, няма нужда се чака с години, за да могат двама души да създадат семейство.

Скорпион

Намерили сте своята половинка! Човекът, с когото се разбирате, усещате настроенията си и вярвате, че можете да преминете през всичко, стига да сте един до друг. Понякога имате трудности в комуникацията и разбирателството, но любовта ви е толкова силна, че с времето ще потуши всички ненужни страсти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама