Здрач: Новата хит техника при косите


Здрач: Новата хит техника при косите
Снимка: iStock/Guliver

"Twilighting" звучи като нещо, което бихте могли да получите от Едуард Кълън от сагата „Здрач“, нали? С риск да разочароваме феновете на вампирската любовна история, това е страхотна нова техника за боядисване на косата и предстои да завладее фризьорските салони през настоящата 2020 година. Кариса Шауд, колорист в един от най-известните салони в Чикаго, Maxine Sаlon, споделя, че:

„Техниката „здрач“ е предназначена за брюнетки с топъл подтон, което означава, че цветът отразява златисти нюанси. Ще виждаме все повече боядисани коси по този начин през 2020 година, защото поддръжката е лесна, а и много лесно се пренася от сезон в сезон. Можете да оставите косата да расте, но е необходимо освежаване на всеки 12-16 седмици, за да не се превърне в омбре. „Здрач“ просто придава на основния цвят на косата слънчево докосване."

Вероятно няма да сбъркате, ако тайничко си мислите, че това е просто кестенява боя със златисти кичури. Същността на техниката е точно това. Ключът към правенето на акцентите обаче е комбинацията от използвани техники за подчертаване – балеаж и кичури. За разлика от фолиото, където кичурите са равномерни от корена до краищата, при „здрач“ се получава резултат, който е естествен, но смел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама