Излезе новият албум на ABBA и специална книга за тях


Излезе новият албум на ABBA и специална книга за тях
Снимка: Книгомания

През септември най-популярната шведска поп група ABBA обяви излизането на новия си албум "Voyage" след 40-годишна пауза. До заветната дата 5 ноември феновете успяха да чуят три сингъла от него: "I Still Have Faith in You", "Don't Shut Me Down" и "Just a Notion". Днес с излизането на "Voyage" голямото завръщане на квартета се отбелязва в България с пускането в продажба на специално издание "АББА. Завръщането", чийто автор е журналистът Георги Тошев. Той е един от най-заклетите фенове на шведската четворка от десетилетия и успява да получи информация буквално "от кухнята" за предстоящото през май 2022 г. аватарно шоу на ABBA в Лондон.

Комплектът ABBA се издава от "Книгомания" и ще започне да се разпространява по книжарниците от 5 ноември. Той включва 2 броя книги: "АББА. Завръщането" (88 стр.) и "Mamma Mia! Филмът. АББА. Продължението" (184 стр.) + 3 броя оригинални пощенски картички с фотографии на групата от 70-те години + 1 плакат (28*41 см).

За колекционерите има и още една изненада: лимитиран тираж от 100 броя ще бъде придружен и от българското издание на CD с новия албум "Voyage".

От "АББА. Завръщането" ще научите за т.нар. АББАтари, които ще видим на специалното дигитално 100-минутно шоу, което се подготвя от екип на Джордж Лукас ("Междузвездни войни") вече няколко години в строга секретност, какво ще представляват костюмите, какви са новостите в живота на Агнета, Бени, Бьорн и Ани-Фрид. Арената, която бе построена за спектакъла, се обслужва от над 100 работници, а за изпълненията се грижат над 800 аниматори, разказва Георги Тошев, който следи всички новини за групата. Премиерата на албума "Voyage" ще се състои днес, на 5 ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама