Излиза нова книга с редки снимки на Боб Дилън


Излиза нова книга с редки снимки на Боб Дилън
Снимка: Getty Images

Стотици редки снимки и други изображения от архивите на певеца и автор на песни Боб Дилън ще бъдат включени в нова книга за него, която ще излезе тази есен, съобщава АП.

Новото издание, озаглавено „Bob Dylan: Mixing Up the Medicine“ („Боб Дилън: Да забъркаш лекарството“) ,ще включва и десетки есета, като сред авторите са писателят Майкъл Ондатджи (написал бестселъра „Английският пациент“), музикалният критик Грейл Маркъс и поетесата лауреат на САЩ Джой Харджо.

Издателството „Калъуей артс енд ентъртейнмънт“ („Callaway Arts & Entertainment“) обяви в четвъртък, че книгата от 600 страници ще излезе на 24 октомври. Основателят на издателската къща Никълъс Калъуей, каза, че книгата ще „представи на новото поколение пълния обхват на монументалното творчество и постижения на този артист“.

Изданието е редактирано от Марк Дейвидсън и Паркър Фишел от Центъра „Боб Дилън“, базиран в Тълса, Оклахома. Заглавието „Mixing Up the Medicine“ идва от стих в класическата песен на Дилън „Subterranean Homesick Blues“.

Според издателя книгата ще включва чернови на текстове на песни, снимки, рисунки и много други материали. Обявената корична цена на изданието е 100 щатски долара.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама