Опра Уинфри и Артър Брукс със съвместна книга


Опра Уинфри и Артър Брукс със съвместна книга
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-новият литературен проект на Опра Уинфри е книга за щастието, написана съвместно с писателя, педагог и колумнист на "Атлантик" Артър К. Брукс, предаде Асошиейтед прес.

Книгата "Изгради живота, който искаш: Изкуството и науката да станеш по-щастлив" ("Build the Life You Want: The Art and Science of Getting Happier") ще бъде публикувана на 12 септември от "Портфолио букс", подразделение на "Пенгуин рандъм хаус".

"Започнах да чета рубриката на Артър Брукс "Как да изградим живота си" в първите дни на пандемията", споделя Опра Уинфри. "С радост очаквах всеки седмичен урок, който се оказа рецепта за израстване. Когато открих, че той преподава щастие в Харвард, пожелах да разпространя това и сред останалите".

Албърт К. Брукс, водещ на курс по "Лидерство и щастие" в Харвард, на свой ред каза, че отдавна се възхищава на Уинфри, която миналата година похвали бестселъра му "От сила в сила" и го интервюира за своя подкаст.

"Като социален учен аз разглеждам данните и доказателствата за това какво води до най-голямо щастие, а Опра знае как да достигне до хората в най-важните критични моменти от живота им", споделя Брукс. "Тази книга ще запознае читателите с невероятната наука за щастието, основана на най-добрите налични изследвания".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама