Симеон Колев издаде "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа, част 2"


Симеон Колев издаде "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа, част 2"
Снимка: БНТ

Симеон Колев, познат като водещ от БГ Радио, се завръща на книжния пазар с "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа, част 2" (изд. Егмонт).

В продължението ще намерите текстове за нещата от живота и за ситуации, които се случват на всеки от нас. Връзки, любов, секс, раздели, какво да очакваме от себе си и от този до нас, какво ни разочарова, какво ни очарова, какво ни спъва да бъдем себе си. Тези текстове провокират разговори, което е хубаво, защото най-често имаме нужда точно от разговори, с които да откриваме кои сме ние и кои са хората около нас.

Вижте още: Мари Константин призна дали е бременна (СНИМКИ)

Като човек, който не обича тъгата в нито една нейна форма, в тези текстове, дори и най-драматичните и сълзливи, има повече хумор, отколкото драма. Забавно поднесеният текст не е самоцелен. Драмата също.

Допълнени с женската гледна точка, благодарение на любезното съдействие на Богдана Трифонова и Милена Ташкова - радио водещи и дългогодишни приятелки на Симеон.

Припомняме, че Симеон Колев е бивш съпруг на Мариана Векилска, от която има един син. Преди време той беше разкрил, че трудно е приел развода с журналистка през 2019, бил е изпаднал в депресия и дори е посещавал психотерапевт.

Вижте още: Ако искате щастлива връзка, трябва да се откажете от тези 8 неща

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама