10 пожелания за рожден ден на дъщеря


10 пожелания за рожден ден на дъщеря
Снимка: iStock

Всяка майка винаги се надява децата ѝ да получат и да постигнат най-доброто в живота. А всеки техен рожден ден е личен празник за майката! Ако имате една невероятна и прекрасна дъщеря, на която искате да пожелаете света, но не знаете как, ето няколко идеи.

1.Честит рожден ден, мое малко момиче! Желая ти от цялото си сърце да си здрава, щастлива и винаги усмихната! Бъди благословена и не се страхувай да преследваш мечтите си!

2. Мила дъще, бъди много здрава и много щастлива! Ти си моята надежда, ти си моя светъл лъч в живота! Винаги ще бъда близо до теб, за да ти помагам, когато се нуждаеш от подкрепа! Обичам те!

Вижте още: 6 начина да НЕ възпитате нарцистично дете

3. Мила дъще, ти си моят най-красив подарък. Гордея се с теб и се радвам на всеки твой успех. Пожелавам ти по пътя на живота да срещаш само щастие, радост и просперитет. Нека слънцето винаги грее над теб, нека пътят ти да е осеян с цвят, а около теб да има само любов и доброта. Честит рожден ден, дъще!

4. Няма да забравя този ден, в който ти си родена. Обичам те безумно, мила дъще. Ти си моят светъл ангел. Бъди здрава и обичана. Пожелавам ти искра на щастието винаги да блести в очите ти. Честит роджен ден, мила дъще.

5. Моя прекрасна дъщеря, с рождения си ден искам да ти пожелая да бъдеш смела и да следваш сърцето си във всичко, което правиш. Не се притеснявай от предизвикателствата, защото знам, че си силна и умна. Нека всички твои стъпки бъдат напътствани от любов и мъдрост, а всеки твой успех да те направи по-самоуверена и по-горда със себе си. Честит рожден ден, моята незаменима и вдъхновяваща дъщеря!

6. Нека твоят разум винаги бъде насочен към доброто и истинските ценности в живота. Използвай уменията и талантите си, за да постигнеш големи неща и за да промениш света около себе си. Честит рожден ден!

7. За рождения ти ден искам да ти пожелая да имаш силата и мъдростта да преодоляваш житейските предизвикателства. Нека всяко препятствие, с което се сблъскваш, те направи по-силна и по-настойчива. Вярвам в теб и във вътрешната ти сила, която те води към успеха. Честит рожден ден, прекрасна моя!

Вижте още: 8 правила, по които ще науча дъщеря си да живее

8. Честит рожден ден, дъще! Искам да ти пожелая да бъдеш като звука на вълните – да проникнеш в сърцата на хората и да оставиш следа от красота и спокойствие. Нека животът ти бъде пълен с музика и хармония!

9. Мило мое момиче, като майка мога само да ти пожелая благополучие, здраве и щастие. Като жена мога да ти пожелая мъдрост, търпение и сила. Като приятел ти пожелавам винаги да следваш сърцето си, то ще ти покаже пътя към мечтите ти. Обичам те безкрайно и всеки мой дъх е удар на сърцето ми е изпълнен с любов към теб! Честит рожден ден, дъще!

10. Честит рожден ден, скъпа моя дъще! Винаги посрещам този ден с усмивка на лицето. С усмивка искам да посрещаш и ти дните си. Пожелавам ти да обичаш и да бъдеш обичана, да следваш винаги сърцето си! То никога няма да те подведе!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама