3 начина, по които да премахнете лошата енергия у дома


3 начина, по които да премахнете лошата енергия у дома
Снимка: iStock

Отрицателната енергия може да бъде разпозната по наличието на напрежение, усещане за някаква надвиснала тегоба и парични проблеми. Ако имате домашни любимци, те могат да се държат странно и необичайно, да бъдат по-неспокойни или да скимтят без видима причина.

Домът е място, където всеки иска да усеща спокойствие и комфорт. Но понякога не се получава точно така, защото апартаментът или къщата са изпълнени с негативна енергия. Ето няколко начина как да изчистите лошата енергия у дома.

1. С морска сол

Смята се, че морската сол генерира отрицателни йони във въздуха, създавайки положителни вибрации. Добавете няколко супени лъжици морска сол към чаша топла вода и разбъркайте, докато солта се разтвори. Поставете разтвора в спрей бутилка и напръскайте в различни ъгли на вашия дом.

2. Прекадете с билки

Това е познат похват от векове и е дълбоко вкоренен в българските традиции. Ако нямате тамян, можете да използвате и билки като градински чай, например. Преди процедурата е необходимо да почистите къщата и да отворите всички врати и прозорци, за да може лошата енергия да „излезе”. Започнете пречистването, като насочите дима към вас, като започнете от краката към главата. Бавно обикаляйте къщата, ходете с кръгови движения и обръщайте особено внимание на стени, ъгли, подове и тавани.

3. Камбанен звън

Силните и ясни звуци са мощен метод за почистване на енергия. В природата например звукът на гръмотевици произвежда същия ефект, а звуците от фойерверки и църковните камбани имат успокояващ и пречистващ ефект. Звуците трябва да са свежи и леки, като камбанен звън или пък хармоника.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама